Toroslar Kadın Basketbol Takımı Mersin Şampiyonu Oldu

Toroslar Kadın Basketbol Takımı Mersin Şampiyonu Oldu
Toroslar Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren Kadın Basketbol Takımı, 2017-2018 sezonu Mersin Basketbol Yerel Ligi’nde, diğer rakiplerini geride bırakarak Mersin şampiyonu oldu.

Serinin son maçında Mersin Büyükşehir Belediye Spor Kadın Basketbol Takımı’nı mağlup ederek şampiyonluğu elde eden Toroslar’ın perileri, Çanakkale’de düzenlenecek Türkiye Şampiyonası finallerinde Mersin’i temsil etmeye hak kazandı.

Takımı, aldıkları bu önemli başarıdan dolayı tebrik eden Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, “Toroslar Belediyesi Spor Kulübümüzün alt yapısından yetişen sporcularımızdan böyle bir başarı gelmesi belediyemiz ve ilçemiz adına büyük bir gururdur” dedi.

Toroslar Belediyesi Spor Kulübü Sorumlusu ve takım antrenörü Mehmet Ali Alagöz’ün nezdinde teknik sorumludan sporcusuna kadar tüm takıma iddialı ve hedefli oldukları için teşekkür eden Tuna, “Toroslar Belediye Spor Kulübü olarak basketbol branşında da koyduğumuz hedefe ulaşmış durumundayız. Kızlarımızın her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Takımımızın, Türkiye şampiyonası finallerine katılacakları Çanakkale’den de inşallah kentimizi en iyi şekilde temsil ederek, yine şampiyon olarak döneceklerine inanıyoruz. Takımımıza başarılarının devamını diliyor, sporcularımızın üzerinde büyük emeği olan hocalarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.