Toroslar Belediye Meclisi Toplandı

Toroslar Belediye Meclisi Toplandı
Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Meclisi Haziran Ayı Olağan Toplantısının birinci birleşimi, Belediye Başkanı Hamit Tuna başkanlığında yapıldı.

Toroslar Belediyesi meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, mülkiyeti Toroslar Belediyesi’ne ait olan ve imar planlarında park ve açık-kapalı spor alanı olarak görülen “68’liler Ormanı” içerisinde yer alan tapunun, Çavuşlu Mahallesi, 74 ada, 4 ve 420 nolu parsellerin Mersin Büyükşehir Belediyesi adına tahsisinin yapılmasına ilişkin teklif görüşülerek, oy birliğiyle kabul edildi. Gözne Mahallesi 2662 nolu parselin satışının yapılması için belediye encümenine yetki verilmesine ilişkin teklif ise Çevre ve Sağlık, Tarım Orman ve Hayvancılık ile Kadın Erkek Eşitliği Komisyonlarına sevk edildi. Toplantıda ayrıca, İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden gelen plan değişikliği teklifi de oy birliğiyle İmar ve Bayındırlık Komisyonuna gönderildi.

Belediye ihtisas komisyonlarından gelen raporların da görüşülerek karara bağlandığı toplantının ikinci birleşimi 9 Haziran Cuma günü yapılacak.