Torku Konyaspor Mağlubiyeti Eksiklere Bağlıyor

Torku Konyaspor Mağlubiyeti Eksiklere Bağlıyor
Türkiye Basketbol Ligi 16. haftasında sahasında Trabzonspor Medical Park’a 92-74 mağlup olan Torku Konyaspor, bu yenilgiyi eksik oyuncularına bağlıyor.Torku Konyaspor Baş Antrenörü Aziz Bekir, bordo-mavili takım karşısında sahadan mağlup...

Türkiye Basketbol Ligi 16. haftasında sahasında Trabzonspor Medical Park’a 92-74 mağlup olan Torku Konyaspor, bu yenilgiyi eksik oyuncularına bağlıyor.
Torku Konyaspor Baş Antrenörü Aziz Bekir, bordo-mavili takım karşısında sahadan mağlup ayrıldıkları için üzgün olduklarını belirterek, “Hem Mayo olmayacak, hem Troy olmayacak hem de Williams sahada dolaşacak. Biz bu şekilde hiçbir zaman iyi oynayamayız. En kısa zamanda iyi bir oyun kurucu bulmamız lazım. Bu çok kolay değil. Troy eski performansına geri dönmeli ve takım halinde hareket etmeliyiz. Yoksa işimiz çok zor. Biz bu takımı kurarken bir oyuncu eksikliğinde zora gireceğimizi bilerek kurduk. Biz iki oyuncudan yoksunuz ve bu iki oyuncu takımı taşıyan oyunculardı” dedi.
Hücum organizasyonlarında yetersiz kaldıklarını belirten Bekir, “Özellikle iyi savunmalara karşı hücum yapamıyoruz. Karşı takımda iyi savunma yaptı. Troy maçta bir şeyler yapmaya çalıştı saha içerisine fakat daha hazır değil. Bu takım Mayo’ya çok alışmıştı. O olmayınca daha iyi oynayamayız. En kısa zamanda iyi bir oyun kurucu almamız lazım. Yoksa böyle sancılı devam edecek. Hiç şansımız yok, hayal etmeye gerek yok” diye konuştu.