Ticaret Odasında yeni dönem Başladı

Ticaret Odasında yeni dönem Başladı
Mustafa Toktay, seçimleri kazanan Gökhan Alkan'a görevi takdim etti.

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Ticaret Odasının seçimleri bugün görev teslimiyle yeni dönem başlamış oldu. 

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Devir Teslim Töreni; Yeni Yönetim Kurulu ve Eski Yönetim Kurulu, Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu, Personel ve Basın Mensublarının katılımıyla gerçekleşti.
 
Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa TOKTAY'ın konuşmasıyla başlayan Devir Teslim Töreninde sevinç ve hüzün birlikte yaşandı.
Mustafa TOKTAY konuşmasında; “Karaman Ticaret ve Sanayi Odasında ilk kez yapılan Devir Teslim Töreninin sevincini yaşıyoruz diyerek söze başladı. Sözlerine Yeni Yönetim Kuruluna Hoşgeldiniz diyerek devam eden TOKTAY 13 yıldır hizmet yaptığı Karaman Ticaret ve Sanayi Odasında güzel işlere imza attıklarını söyledi. Karaman Ticaret ve Sanayi Odası olarak Karaman'a yaptığı katkılardan dolayı Bakan Lütfi ELVAN'a teşekkür ve minnetlerini iletti. Yönetim Kurulu, Meclis ve Personelimizle birlikte büyük bir özveriyle çalıştıklarını belirterek emeklerinden dolayı Meclis, Yönetim ve Personele teşekkür etti.
TOKTAY konuşmasının devamında; “Yeni dönemde görevi devralan Mustafa Gökhan ALKAN ile yaklaşık 9 yıldır birlikte çalıştıklarını, yapılan işlerin en yakın takipçisi olduğunu ve bundan sonraki dönemde başarılı işlere imza atacağına inancının tam olduğunu belirtti.
 
Törenin devamında Yönetim Kurulu Eski Üyelerine, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı ve Üyelerine, Genç Girişimciler Kurulu Başkanı ve Üyelerine katkı ve emeklerinden dolayı teşekkür belgesi takdim edildi.
Yönetim Kurulu Yeni Başkanı Mustafa Gökhan ALKAN Yönetim Kurulu Başkanlığı makamına geçerek görevi devralmasıyla birlikte tebrikleri kabul etti.