Ticaret Odası ve KMGC Başkanından ziyaret

Ticaret Odası ve KMGC Başkanından ziyaret
Gazeteci Hüseyin Ölger'e geçmiş olsun ziyaretleri devam ediyor.
Karaman Ticaret Odası Başkanı Mustafa Toktay ve Karamanoğlu Mehmet Bey Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hüseyin Oğuz, Hastaneden taburcu olan Karamaninsesi.com Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Ölger’i ofisinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular. 
 
Sağlık kadar önemli bir şeyin olmadığını belirten Ticaret Odası Başkanı Mustafa Toktay şunları söyledi; “ Gazetecilik ilkesini takdirle karşıladığımız Hüseyin kardeşimizin sağlığına kavuşması bizleri çok memnun etti. Yerel medya olarak kamu yararına çalışan görüş ve yorumlarla halkı bilgilendiren Karamaninsesi.com Haber sitesi Karaman için önemli bir medya kuruluşudur. Rabbim inşallah Hüseyin kardeşimizi bir daha böyle bir durumla karşılaştırmaz, böyle durumlarda sağlık kadar önemli bir şeyin olmadığını daha iyi anlıyoruz onun için kendimize daha dikkat etmemiz gerekiyor. Bu vesileyle Hüseyin kardeşimize tekrar geçmiş olsun diyorum.” Dedi.
 
Karamanoğlu Mehmet Bey Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hüseyin Oğuz, Gazeteci Hüseyin Ölger’e geçmiş olsun dileklerini sunarak şunları söyledi; “ Hüseyin kardeşimizle Cemiyet olarak yapacak daha çok işimiz var. Allah’a şükürler olsun ki sağlığına kavuştu, olayın başından beri takipçisi olduğum için durumun ciddiyetini iyi biliyorum gerçekten büyük bir sıkıntıdan döndü. Hüseyin kardeşimize ve Ailesine tekrar geçmiş olsun diyorum.” Dedi. 
 
Mustafa Toktay ve Hüseyin Oğuz’un ziyaretinden dolayı çok memnun olduğunu belirten gazeteci Hüseyin Ölger; “ Sizlerin ziyareti bizlere daha fazla güç veriyor. 25 gün boyunca bizleri arayarak sürekli takipçisi oldunuz. Yardımlarınızı ve desteklerinizi esirgemediğiniz için teşekkür ediyorum.” Dedi.