Ticaret Bakanı Bolat’ın çağrısına YHM'den tam destek geldi

Ticaret Bakanı Bolat’ın çağrısına YHM'den tam destek geldi
Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ın indirim çağrısına Türkiye Perakendeciler Federasyonu destek verirken Karaman'da ilk indirim Kampanyasını YHM Alışveriş merkezi duyurdu.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ın Türkiye Cumhuriyetinin 100. yılı nedeniyle Market satışlarında indirimler yapılması çağrısında bulunmasının ardından Türkiye Perakendeciler Federasyonu tam destek vermişti.

Federasyon üyesi olan Karaman'ın en büyük zincir alışveriş merkezi YHM, 25 Ekim itibariyle büyük indirimler gerçekleştirecek. 

Konu hakkında haber sitemize açıklamalarda bulunan Firma sahibi Mehmet Ali Binarbaşı; " 29 Ekim Türk Milleti için şeref duyacağı bir tarihtir. Bildiğiniz gibi Ülkemiz Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacak. Geçtiğimiz günlerde Ticaret Bakanımız sayın Ömer Bolat ülke genelinde 100. yıl şerefine market ürünlerinde indirim yapılması çağrısında bulunmuştu. Samimi olarak söylemek isterim ki, Sayın bakanımızın bu çağrısı uzun süredir bizim hep planlarımızda hem de gönlümüzde bir çalışmaydı. İnşallah YHM olarak bizde Karaman'da büyük indirimler gerçekleştireceğiz. 25-31 Ekim tarihleri arasında değerli Karaman halkı YHM'nin bütün şubelerinde gönül rahatıyla alışveriş yapabilirler. Büyük indirimler onları karşılayacaktır." dedi.

İŞTE YHM'NİN O İNİDİRMLERİ: