Temizliğini Tescilleyen Okullar Belgelerini Aldı

Temizliğini Tescilleyen Okullar Belgelerini Aldı
"Okulum Temiz" belgesini almaya hak kazanan okullara İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan tarafından belgeleri verildi.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında imzalanan Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü çerçevesinde "Okulum Temiz" belgesini almaya hak kazanan okullara İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan tarafından belgeleri verildi. 
Milli Eğitim Bakanlığının belirlediği 'Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu'nda yer alan kriter ve önlemleri yerine getiren okullara İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan tarafından "Okulum Temiz" belgesi verildi.
İl Müdürü Mehmet Çalışkan, yapmış oldukları çalışmalarla "Okulum Temiz" belgesini alan okul yöneticilerini tebrik etti. Çalışkan, “Özellikle salgın sürecinde bu tür çalışmalar önem arz etmektedir. Bu süreçte hepimize önemli görevler düşüyor. Öğrencilerimiz okul kapısından girdiği andan itibaren bizlere emanet. Öğrencilerimizin sağlıklı ortamlarda eğitim alması bizlerin gayreti ve hassasiyeti olacaktır. Almış olduğunuz belgeyle okullarımızın temizliğini tescillemiş oldunuz. Göstermiş olduğunuz hassasiyetten ve yaptığınız çalışmalardan dolayı sizleri tebrik ediyorum" diye konuştu.
Program İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan'ın okul yöneticilerine belgelerini vermesiyle sona erdi.

 

OKULUM TEMİZ BELGESİ ALAN OKULLAR LİSTESİ
Sıra Okul/Kurum Adı
1 Karaman Güzel Sanatlar Lisesi
2 Gevher Hatun Anaokulu
3 Ayrancı Ortaokulu
4 Toki Ortaokulu
5 Karaman Bilim ve Sanat Merkezi
6 Paşa ve Recep Evcen Anaokulu
7 Medine ve Yaşar Evcen Anaokulu
8 Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
9 Merkez Anaokulu
10 Nene Hatun Anaokulu
11 Karamanoğlu Mehbetbey Üniversitesi Uygulama Anaokulu