Temel Karamollaoğlu: Ruh çağırmakla ruh gelmez

Temel Karamollaoğlu: Ruh çağırmakla ruh gelmez
Ankara'da düzenlenen "Aday Tanıtım ve Lansman Toplantısı"na katılan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Ruh çağırmakla ruh gelmez" dedi
Saadet Partisi Genel merkezi bugün aday tanıtım programını coşkulu bir ortamda gerçekleştirdi. Dürüst ve Çalışkan kimliğiyile bilinen Saadet Partisi'nin Karaman adayı Şaban Şahin'i sahneye davet Temel Karamamollaoğlu, beraber resim çekinerek seçimde başarılar diledi.
 
Coşkulu bir topluluğa hitap eden Saadet Partisi Genel lideri Temel Karamollaoğlu, AKP'nin belediye yönetim anlayışını eleştirdiği konuşmasında, "94 ruhuna yeniden döneceklerini ifade ediyorlar. Ama bilmeliler ki ruh çağırmakla ruh gelmez." diye konuştu.
 
AKP'nin Saadet Partisi’nin söylemlerini tekrarladığını belirten Karamollaoğlu, "94 ruhuna yeniden döneceklerini ifade ediyorlar. Ama bilmeliler ki ruh çağırmakla ruh gelmez. Sizin Milli Görüş saflarında belediyecilik yaptığınız günler ile bugünkü anlayışınız arasında dağlar kadar fark var. 94 ruhu ancak Milli Görüş zihniyeti ile gelir. Çünkü hizmet ve başarının temelinde kişiler değil zihniyetler yatar." dedi.
 
"MİLLİ GÖRÜŞÇÜLER BAŞARILIDIR"
"Milli Görüş’ün içerdiği ilkelere inanan ve bu ilkelere göre çalışan idareciler ancak efsanevi hizmetlerin altına imza atarlar" diyen Karamollaoğlu, "Şayet, aynı yöneticiler bu ilkelerden uzaklaşır ve Milli Görüş gömleğini çıkarırlar ise, benzer başarıyı sağlayamazlar. Şahısların başarı veya başarısızlıkları, inandıkları ilke ve kurallardan kaynaklanır. Hakkı üstün tutanlar, ibadet aşkıyla çalışanlar, ülkesine ve insanlığa büyük hizmetler yaparlar. Milli Görüşçüler başarılıdır. Çünkü Milli Görüş’ün temelinde dürüstlük vardır, samimiyet vardır. Öfke değil şefkat, zulüm değil adalet vardır. Kibir değil tevazu vardır” ifadelerini kullandı.