Tacettin Kurt Aileleri uyardı !

Tacettin Kurt Aileleri uyardı !
Karaman Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü çeşitli tarihlerde kayıp olan çocuklarla ilgili komşu illerle temasa geçti.
Karaman Emniyet Müdürlüğü Basın ve Halkla ilişkiler bürosundan yapılan yazılı açıklamada;

"13.10.2009 günü velisi tarafından müracaatı yapılan A.A.nın 10.10.2009 günü dışarı çıktığını bir daha geri gelmediğini bildirmesi üzerine , ekiplerimizce yapılan araştırmalar neticesinde 4 gün sonra 14.10.2009 günü kayıp çocuk A.A. bulunarak ailesine teslim edilmiştir.

14.10.2009 günü Ailesi tarafından müracaatı yapılan H.G. nin 12.10.2009 gününden beri kayıp olduğunu ve bu süre zarfında eve gelmediğini bildirmesi üzerine yapılan çalışmalar neticesinde kayıp çocuk H.G. 15.10.2009 günü bulunarak ailesine teslim edilmiştir.ʹʹdenildi.

Karaman Emniyet Müdürü Tacettin Kurt anne ve babaları uyardı

Emniyet Müdürü Tacettin Kurt ailelere uyarı mahiyetindeki açıklaması şöyle; ‘ʹSevgili anne ve babalar onlar bizim çocuklarımız, sokaklarda başıboş bırakıp tacize, tecavüze maruz bırakmayın, uyuşturucu, bağımlılık yapan maddelere alıştırılabileceği bu ortamlardan uzak tutun, eğitimlerine önem verin, geleceğe hazırlayın, çocuklarınızın geleceğini tehlikeye atarak onları kazanç aracı olarak kullanmayın, çocuklarımız, hayatın, eğitimsiz, umutsuz, yolcuları olmasınlar.ʹʹ