TEMʹde otomobil TIRʹa çarptı: 6 ölü

TEMʹde otomobil TIRʹa çarptı: 6 ölü
TEM Otoyolu Dilovası Rampasında bir otomobil aşırı hız yüzünden önünde seyreden TIRa çarptı. Feci kazada 3 kişi olay yerinde, 3 kişi de hastanede hayatını kaybetti. olay yerinde, 3 kişi de hastandxyz.
TEM Otoyolu Dilovası rampasında bir otomobilin önünde giden TIRʹa çarpması sonucu 6 kişi öldü. 3 kişi olay yerinde hayatını kaybedereken diğer 3 kişi de hastanede hayatını kaybetti.

Derince Limanı’ndan aldığı yükü, Çayırova’daki cam fabrikasına götüren Ali Rıza Eker (37) yönetimindeki 01 PE 541 plakalı TIRʹa, bugün saat 06.30 sıralarında arkasından gelen Bünyamin Bulut (42) yönetimindeki 51 EL 111 plakalı otomobil çarptı. Aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle meydana gelen kazada, otomobilde bulunan Asena Bulut (10), Selinay Bulut (4), İbrahim Etem Bulut (32) olay yerinde yaşamını yitirdi. Araç sürücüsü Bünyamin Bulut (42), Feridun Bulut (37) ve Ruslana Maysıv (28) ise yaralandı. Yaralılar Kartal Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Olay yerinde kazanın şokunu yaşayan TIR sürücüsü Ali Rıza Eker, “Aracım yüklü olduğu için sağ şeritten gidiyordum. Sabah erken saat olduğu için yol boştu. Arkamda bir ses duydum. Otomobil arkadan bana çarptı. İndim yaralıların çıkartılmasına yardım ettim. Şöför uyumuş olabilir” dedi.

TIR sürücüsü Ali Rıza Eker polis ekiplerince gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturmaya başlandı.

3 yaralıda hastanede hayatını kaybetti

TEM Otoyoluʹnun İzmit-Gebze arasındaki Dilovası Rampasıʹnda bu sabah meydana gelen olay anında 3 kişinin hayatını kaybettiği kazada ölenlerin sayısı 6 oldu.

Alınan bilgiye göre, Gebzeʹdeki Anadolu Sağlık Merkeziʹne kaldırıldıkları belirlenen yaralılardan 37 yaşındaki Feridun Bulut, 28 yaşındaki Ruslana Maysıv, onun çocuğu olduğu belirlenen 4 yaşındaki İvan Maysıv da yapılan tıbbi müdehaleye rağmen kurtarılamadı.
Kazada ağır yaralanan sürücü Bünyamin Bulutʹun ise halen ameliyatta olduğu bildirildi.
Haber7