TEMA Yeşil Yaprak ödülü verdi.

TEMA Yeşil Yaprak ödülü verdi.
TEMA tarafından her yıl verilen Yeşil Yaprak ödülünü bu yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu kazandı
TEMAʹnın kurulduğu 1992 yılından beri verilen ve Türkiyeʹde 83 okulun sahip olduğu Yeşil Yaprak ödülünü Karamanʹda kazanan Cumhuriyet İlköğretim Okulu bu anlamlı ödülü düzenlenen törenle aldı.
Karaman Vali Yardımcısı Latif Memiş, İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Altun, TEMA Vakfı Karaman İl Temsilcisi Levent Küçükalpelli, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı törende Yeşil Yaprak Ödülü Vali Yardımcısı Latif Memiş tarafından Okul Müdürü Bayram Ballı’ya verildi. İlköğretim öğrencilerine çevre bilincini sağlamak amacıyla verilen Yeşil Yaprak ödülünü kazanmanın gururunu yaşayan Okul Müdürü Bayram Ballı, bu projede emeği geçen öğretmenlerine, öğrencilerine ve velilerine teşekkür etti.
Programda konuşma yapan TEMA Vakfı Karaman İl Temsilcisi Levent Küçükalpelli, “1992 yılından beri Faaliyette bulunan TEMA Vakfı çevre bilinciyle dolu doğa ile barışık sürdürülebilir yaşam ilkesini benimsemiş bireyler yetişmesine katkıda bulunmak dolayısıyla erozyonla mücadeleyi ağaçlandırmayı ve doğal varlıkların korunmasını amaçlamış bir vakıf olarak geleceğimizin teminatı yavrularımıza yönelik 1992 yılında başlattığımız yavru TEMA çalışmalarının kapsamında olan Yeşil Yaprak Ödülündeki amaç yavru TEMA çalışanlarını etkinleştirmek ve standarda kavuşmaktadır.
2008-2009 Eğitim ve öğretim Yılı başında başlamış olduğumuz Çevre Eğitim Programı gönüllülük esasıyla yapılmıştır. 23 vilayetten 83 okul bu yeşil yaprağı almaya hak kazanmıştır. Emeği gecen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Yavru TEMAʹlar ve Yeşil Yaprak ödülüyle ilgili sinevizyon gösterisinin sunulduğu programda, projenin uygulanmasına katkı sağlayanlara plaket ve ödülleri törene katılan protokol üyeleri tarafından verildi.