TDK Yayınları KMÜ'de

TDK Yayınları KMÜ'de
Türk Dil Kurumu (TDK) kitapları Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) öğrenciler ve akademisyenlerle buluşuyor.

KMÜ Türk Dili Uygulama ve Araştırma Merkezinin davetiyle üniversiteye gelen Türk Dil Kurumu yetkilileri, TDK Yayınlarından çıkan yüzlerce eseri kitapseverlerin ilgisine sunuyor.
TDK kitap satış aracı sayesinde kitap dostlarıyla buluşturulan yayınlar, üniversite yerleşkesinde 29-30 Nisan tarihlerinde yüzde 50 indirimle satışa sunuluyor.
TDK'nın kitap satış aracını ziyaret ederek bir süre yetkililerle sohbet eden ve kitapları inceleyen Rektör Prof. Dr. Mehmet Akgül, "Ülkemizin en önemli kurumlarının başında gelen Türk Dil Kurumu, 1932 yılından günümüze kadar dil araştırmalarıyla ve çok kıymetli yayınlarıyla kültürel hayatımıza benzersiz katkılarda bulunmuş ve halen değerli çalışmalarıyla yolumuza ışık tutmaya devam etmektedir. TDK'yı her zaman Türk dilinin başkenti Karaman'da ve üniversitemizde ağırlamaktan şeref duyarız. Bu anlamlı etkinlikten hem üniversitemiz mensuplarının hem de hemşerilerimizin ve Türkçe sevdalılarının üst düzeyde fayda sağlayacağını düşünüyorum." dedi ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.