SÜLEYMAN ATİKʹDEN 10 KASIM MESAJI

SÜLEYMAN ATİKʹDEN 10 KASIM MESAJI
AK Parti Karaman İl Başkanı Süleyman Atik, 10 Kasım dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
AK Parti Karaman İl Başkanı Süleyman Atik, Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümü olan 10 Kasım için ‘’Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine sadakat gerekir’’ sözünü kullandı. Yıllardır Atatürk’e ÖLMEDİ diyen CHP’nin ise bu söze tepkisi merak ediliyor.
 
AK Parti Karaman İl Başkanı Süleyman Atik, yayınladığı mesajda şunları söyledi.
 
‘’Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine sadakat gerekir’’
Geçtiğimiz haftalarda yıl dönümünü bayram olarak kutladığımız Türkiye Cumhuriyetiʹnin temellerini atan, Türklerin Anadolu topraklarından atılmak istenildiği bir zamanda, tüm yurt işgal halindeyken halkın uyanışını sağlayan, Kurtuluş Savaşıʹnı başlatan Yüce Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ʹü saygı ve sevgi ile anıyoruz.
Bize emanet olarak bıraktığı Türkiye Cumhuriyetiʹni, çağdaş muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak ve tüm bireylerimizin kalkınmasını sağlamak için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. 85 yıldır Türkiye hep ileriye gözünü dikmiş ve ileriyi hedeflemiştir. 71 yıl önce bugün ebediyete uğurladığımız Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK için oturup yas tutmak yerine, onun düşüncelerine, davranışlarına, eserlerine sahip çıkmak, onu anlamak ve anlatmak Atatürkʹü en iyi anma biçimidir.Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRKʹ ü, aramızdan ayrılışının 71. yıl dönümünde rahmet ve şükran ile anıyoruz.” Dedi.