Sorunlar dağ gibi ama meclis tatilde

Sorunlar dağ gibi ama meclis tatilde
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, AKP’li vekillerin meclisi kış tatiline soktuğunu belirterek vatandaşların sorunlarıyla ilgilenmediklerini söyledi.
Bugün basın mensuplarına açıklamalarda bulunan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, “Ülkenin ekonomik durumu ortadayken AKP’li vekiller meclisi tatile sokuyor.” dedi.
Muhalefet Milletvekillerinin Mecliste çalışmalarına devam ettiğini belirten Özgür Özel; “ Isparta gibi büyük bir şehrimizde günlerce elektrik verilemiyor. Vatandaşlar faturaların altında eziliyor, Millet inim inim inliyor bu kadar sorunlar varken AKP’li vekiller kış tatili yapmak istiyor. Bizim milletvekillerimiz ise vatandaşlarımız için mecliste çalışmalarına devam ediyor.” Dedi.
 
KANUN ÇIKARACAKTIK, 45 GÜNDÜR KAYIPLAR
 
Meslektaşlarınızın beklentilerini boşa çıkarttınız. Bu Meclis geçen hafta “İşimiz yok” diye tatile gitti. Ne olurdu Meclis bu hafta çalışsaydı, tüm sağlık emekçilerinin haklarını verseydik. İki büyük kaçış var. Yurtdışına giden doktorlar ve özel kuruluşlara giden yetişmiş, uzman doktorlar. Kanun çıkaracaktık, 45 gündür kayıplar.