Siyonist basından Erdoğan'a destek!

Siyonist basından Erdoğan'a destek!
Siyonist basının lokomotiflerinden Jerusalem Post, Türkiye'nin Suriye'ye olası askeri operasyonu ile ilgili dikkat çekici bir analiz yayınladı.
Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyine yönelik askeri operasyon hazırlıkları sürerken, uluslararası basından dikkat çeken analizler geliyor.
 
İşgalci İsrail’in köklü medya kuruluşlarından Jerusalem Post, Suriye’ye askeri operasyon hazırlığı içerisinde olan Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında makale yayınladı.
 
RUSYA VE İRAN OPERASYONA KARŞI
İngiliz gazeteci Neville Teller imzalı makalede, “Erdoğan’ın yeni Suriye operasyonu ve sonuçları” başlığını kullanırken, “İran ve Rusya, Erdoğan’ın 2016’da Trump ile yaptığı anlaşmadan memnun değil ve her iki ülke de böyle bir operasyona karşı uyarıda bulundu” denildi.
 
Hatırlanacağı gibi, İran'ın Dini lideri Ayetullah Ali Hamaney, Suriye'ye operasyonu bölgeyi tehlikeye sokar uyarısında bulunmuştu.
 
Rusya lideri Vladimir Putin'de, operasyonun bölgede yeniden belirsizliğe yol açacağını belirtmişti.
 
Erdoğan’ın 19 Temmuz’da Rusya ve İran liderleriyle bir araya geldiği Suriye zirvesinde, Suriye’ye olası bir operasyonu gündeme getirdiğini yazan Teller, “Erdoğan, o görüşmelerde yeni planı için destek elde edemedi” yorumunu yaptı.
 
ASKERİ HAREKAT ERDOĞAN'I SEÇİMLERDE GÜÇLÜ YAPAR
Makalede, “Erdoğan’ın güney sınırındaki maceralarında her zaman gizli bir motivasyon var. Planı Suriyeli mültecileri oluşturulacak güvenli bölgelere göndermek. Fakat mülteciler çatışmaların yoğun olduğu bir bölgeye gitmek istemiyor. Eğer Erdoğan planını uygulamaya koyarsa, 2023’te yapılacak seçimlere daha güçlü girebilir” yorumunu yaptı.