Siyonist Katil Ankara’ya indi!

Siyonist Katil Ankara’ya indi!
Siyonist İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, eşi MIchal Herzog ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetlisi olarak Ankara’ya geldi.
2008’den bu yana Türkiye’yi ziyaret eden ilk İsrailli lider olan Herzog, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde resmi törenle karşılandı. Erdoğan ile Herzog, ikili görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. İkili, daha sonra birlikte akşam yemeği yedi.
 
MEHMETÇİĞİN ELİNDE İSRAİL BAYRAĞI UÇAĞIYLA MESAJ VERDİ
Herzog’un Ankara’ya geldiği uçakta dikkat çeken mesajlar yer aldı. Uçakta İngilizce, İbranice ve Türkçe “barış, gelecek, iş birliği” yazıları yer alırken, ayrıca zeytin dalı, cami, Boğaz Köprüsü ve Galata Kulesi görsellerinin olması dikkat çekti. Herzog’un uçağındaki görsel ve yazılar, “normalleşme”nin mesajı olarak yorumlandı.
 
SAADET PARTİSİNDEN SERT TEPKİ #OneMinuteErdoğan
Saadet Partisi, sosyal medya hesaplarından yayınladığı video ile Cumhurbaşkanı Erdoğan için One Minute Erdoğan diyerek İsrail Cumhurbaşkanı Herzog’un Türkiye ziyaretini eleştirdi. Hazırlanan videoda 2017 referandumunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Hayır’ diyeceğine açıklayan Saadet Partisi için, “Kimler, kimlerle birlikte” ifadeleri kullanıldı.
 
İŞTE O VİDEO