Siyasetcilerden Mevlid Kandili Mesajı

Siyasetcilerden Mevlid Kandili Mesajı
Bu Gecenin Mevlid Kandili olması sebebiyle Karaman Milletvekili Lütfi Elvan, Belediye Başkanı Kamil Uğurlu ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Celalettin Güngörer birer mesaj yayınladılar.

Bu Gecenin Mevlid Kandili olması sebebiyle Karaman Milletvekili Lütfi Elvan, Belediye Başkanı Kamil Uğurlu ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Celalettin Güngörer birer mesaj yayınladılar.

İşte O Mesajlar; 

KARAMAN MİLLETVEKİLİ VE TBMM PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU BAŞKANI LÜTFİ ELVAN, MEVLİD KANDİLİ MÜNASEBETİYLE BİR MESAJ YAYINLADI

Her daim yeni bir heyecan ve coşku içinde idrak ettiğimiz Kandillerimizin, Milletimiz ve tüm müslümanlar için müstesna günler olduğu muhakkaktır. Dini ve milli günler; dostluğumuzu, kardeşliğimizi ve sevgimizi en sıcak şekilde hissettiğimiz günlerdir. Gecesini idrak edeceğimiz Mevlid Kandilinin de tüm Müslüman alemine ve bütün insanlığa huzur, barış ve mutluluk getirmesi en büyük temennimizdir.

Bu vesileyle tüm hemşerilerimin ve bütün İslam dünyasının Kandilini tebrik ediyor, bu mübarek gecenin huzura, barışa, milli birlik ve beraberliğimizin devamına vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.  

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KÂMİL UĞURLU:

“BÖYLE BİR PEYGAMBERİN ÜMMETİ OLMAK EN BÜYÜK ŞEREFTİR”

Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, Mevlid Kandili dolayısıyla bir açıklama yayınladı.

Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in dünyaya teşriflerinin yıl dönümünde bir Mevlid Kandili’ni daha idrak etmenin sevincini ve huzurunu yaşıyoruz” diyen Kâmil Uğurlu açıklamasında: “Alemlerin Efendisi Sevgili Peygamberimiz bütün insanlığa rahmet olmuş, bolluk ve bereket getirmiştir. Böyle bir Peygamberin ümmeti olmak bir insanın sahip olabileceği en büyük şereftir.

Cenab-ı Allah’ın rahmet kapılarını sonuna kadar açtığı bu gecede kendimiz, ailemiz, şehrimiz ve ülkemiz için yapacağımız dualara, tüm müslümanlar için yapacağımız duaları da ekleyerek, gönülden niyazda bulunmalıyız.

Mevlid Kandili’nin, cennet vatanımızın huzur ve mutluluğuna, aziz milletimizin birlik ve beraberliğine, bütün insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı. 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AK PARTİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI CELALETTİN GÜNGÖRER


 “Mevlid Kandili, insanı insan yapan bütün güzelliklerin odaklandığı bir

şahsiyet olan Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) doğumunun kutlandığı,

bireysel ve toplumsal hayatı aydınlatan insanlık ve merhametini, insaf ve adaletini,

sabır ve metanetini, kerem ve cömertliğini, insanlığa sunduğu değerleri anlayıp hayatı onun ahlakıyla güzelleştirecek bir tazelenme mevsimidir”.

“İslam dini ile âlemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimizin örnek

hayatı ve davranışlarından dürüstlüğü, emaneti korumayı, insan haklarına uymayı,

zayıf ve muhtaçlara yardım etmeyi, yetim ve kimsesiz çocuklara kol kanat germeyi, yararlı insan olmayı hayatımız boyunca kendimize prensip edinmeliyiz. Maddi ve

manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı bu anlamlı gecenin barış, huzur ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Karamanlı hemşerilerim olmak üzere,

tüm milletimizin ve İslam âleminin Mevlid Kandiliʹni en içten dileklerimle tebrik eder, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık ve esenlikler getirmesini temenni ederim” .