Sınav Ortaokulu Açıldı

Sınav Ortaokulu Açıldı
Eğitim sektöründe büyük başarılara imza atan Karaman Sınav Anadolu ve Fen Lisesi artık 5, 6, 7 ve 8’inci sınıf öğrencilerinin de eğitimine katkıda bulunacak.
Konuyla ilgili olarak gazetemize açıklamalarda bulunan Karaman Sınav Anadolu ve Fen Lisesi Kurucusu Bünyamin Taşcı, “Sınav Eğitim Kurumlarının Karaman Şubesini 2019 yılında faaliyete geçirdik. Otuz yıldır ülkemiz eğitimine katkı sağlayan Sınav Eğitim Kurumları; Bilim, sanat ve spor alanında önemli başarılara imza atmıştır. 2019 yılında Lise (Anadolu- Fen) olarak eğitim öğretime başladık. Deneyimli kadro, kaliteli yayın ve rehberlik hizmetiyle pandemiye rağmen her alanda kayda değer sonuçlar aldık. Toplamda 87 mezun verdik. 74 öğrencimiz nitelikli bölüm ve üniversitelere yerleşti. Sporda atletizm dalında Yaşar Dökme U16 Türkiye 1’incisi, Tuana Özkal Türkiye üçüncüsü oldu. Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlemiş olduğu bilgi yarışmasında il geneli 3 özel okul kategorisinde birinci olduk.
Okulumuzun misyon ve vizyonuna yakışır şekilde Cumhuriyet Bayramı’nda İsmet Paşa Caddesinde etkinlik yaparak (şiir dinletisi, halk oyunları ve ücretsiz NUTUK dağıtımı) halkımızla beraber olduk. Öğrencilerimize öz güven kazanmaları, farklı coğrafyaları tanımları için Karadeniz gezisi düzenledik.
Lisedeki başarımız ve istikrarımızdan dolayı 2023-2024 sezonu için ortaokulu faaliyetlerine başlamış bulunmaktayız. Ülkemizin ekonomik olarak zor bir süreçten geçtiği bugünlerde bütçenize uygun bir fiyat politikası benimsedik. Otuz Nisan’a kadar 28 bin TL’ye kayıt yaptırabilirsiniz. 5,6,7 ve 8. sınıflar sınıf mevcudumuz 16 kişidir. En az 10 yıllık tecrübeli kadroya sahibiz. Bireysel eğitim modeliyle hem okulumuz da hem de Başkent kariyer kursumuzda ücretsiz destek sağlayacağız. Daha fazla bilgi ve kampanyadan yararlanmak için sizleri okulumuza davet ediyorum” dedi.
 
İŞTE DEV KADRO
 
GENEL MÜDÜR: Metin Özer
KARAMAN ŞUBESİ KURUCULARI: Bünyamin Taşçı, Tuba Taşçı, Mehmet Zakir Erin
 
ORTAOKUL ÖĞRETMENLERİ
MATEMATİK: Kasım Yıldız, Şeyma Esra Bal, Ayhan Kara
TÜRKÇE: Tuba Söğüt
FEN BİLGİSİ: Sibel Kaygın, Pelin Yeşildaş
SOSYAL BİLGİLER: Raziye Karasipahi, Lütfü Aras
İNGİLİZCE: Hasan Bayram
BEDEN EĞİTİMİ: Aziz Karhan
MÜZİK: Hüseyin Selvi
RESİM: Muhammet Yıldırım
DİN KÜLTÜRÜ: Abdulkadir İnal
REHBERLİK: Busenur Dönmez
 
İletişim: 0546 496 06 10- (0338) 228 00 22
Adres: Hamidiye Mahallesi Sanayi Caddesi İl Özel İdaresi Karşısı Opet arkası (Üniversite yolu üzeri) Merkez / KARAMAN