Karaman Sınav okullarında Lise Son Sınıf Ücreti 8500 TL

Karaman Sınav okullarında Lise Son Sınıf Ücreti 8500 TL
Karaman'da yeni eğitim hizmetine başlayan Karaman Sınav Fen ve Anadolu lisesi kaliteli eğitim sistemiyle adından sıkça söz ettiriyor.

Konu hakkında Karamaninsesi.com'a açıklamalarda bulunan Okul müdürü Bünyamin Taşçı; "Çocuklarımızın geleceğini bu okulda hazırlıyoruz" dedi.

Karaman Sınav fen ve Anadolu Lisesi kurucu müdürü Bünyamin Taşçı açıklamasında; Lise son sınıfa geçen öğrenciler için genel merkezin talimatıyla yıl boyu tyt-ayt konularının işleneceğini belirtti.
 
Bünyamin Taşçı, Öğrencilerimizin okul sonrası kurslara, tek ders veren yerlere merdiven altı kaçak ders veren kurslara ihtiyaçlarının kalmadığını, son sınıfta tamamıyla üniversiteye hazırlanıp aynı zamanda okullarını bitireceklerini söyledi.
 
Sınav eğitim kurumlarının 30 yıllık tecrübesiyle ve Karaman’ın en deneyimli öğretmenleriyle öğrencileri istedikleri Üniversiteye yerleştirmek için gayret edeceklerini belirten Bünyamin Taşçı; “Haftada 60 yılda 1970 saat ders vereceğiz. Her öğrenciye 100 saat bireysel destek sağlanacağını da belirtmek isterim. Zengin ve kaliteli yayın çeşidimiz vardır, haftalık dergiler, yaprak testler ve aylık her dersten modüler setler verileceğiz. 70 adet Türkiye geneli deneme sınavı yanı sıra 9,10 ve 11.sınıflarda da öğrenci kabul ediyoruz. 9,10,11. Sınıfların ücretlerinin farklı olduğunu sistem ve ücret hususunda okulumuza gelip detaylı bilgiyi bizden alabilirler.” Dedi.
 
Karaman Sınav Fen ve Anadolu Lisesi Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi (KMÜ) İBF çaprazında ve Özel İdare Binasının karşısında hizmet veriyor.
İsteyenler 0338 228 00 22 ve 0546 496 06 10 telefon numaralarından geniş bilgi alabilirler.