Seydişehirde Yüksek Kayalığa Türk Bayrağı Dikildi

Seydişehirde Yüksek Kayalığa Türk Bayrağı Dikildi
Konya’nın Seydişehir ilçesine bağlı Çavuş Mahallesinde jandarma ve muhtarlık tarafından mahallenin en yüksek kayalığına 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle dev Türk bayrağı dikildi.

İlçenin tek karakolunu içerisinde barındıran ve daha önce kasaba konumundaki Çavuş Mahallesinde Çavuş Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Astsubay Üstçavuş Halil Toklu ve Çavuş Mahallesi Muhtarı Davut Özer’ in girişimleri ile Seydişehir Konya yolundan görülebilen ve mahallenin en yüksek kayalığının olduğu bölgeye dev bir Türk bayrağı dikildi.

Çavuş Mahallesi Muhtarı Davut Özer mahallelerinin İçanadolu’yu Akdeniz’e bağlayan en kısa yol konumundaki yol güzergahında bulunduğunu söyleyerek, “Jandarma komutanımız ile birlikte bir bayrak dikmeye karar verdik ve bunun için gerekli çalışmaları başlattık. Mahallemizin en yüksek kayalığına ve yol üzerinden görülebilecek şekilde dev bir bayrak diktik. Bunun özellikle 30 Ağustos Zafer Bayramı’na denk getirdik. Bayrak dikilmesinde emeği geçen başta Çavuş Jandarma Karakol Komutanımız Jandarma Astsubay Üstçavuş Halil Toklu olmak üzere Seydişehir Kaymakamlığımıza, Seydişehir Belediyesine ve Günaydın tesislerine teşekkür ederiz” dedi.