Sevgililer günün tercihi Kardelen Çiçekcilik oldu.

Sevgililer günün tercihi Kardelen Çiçekcilik oldu.
Atatürk Bulvarı üzerinde hizmet veren Kardelen çiçekcilik Sevgililer gününde en çok tercih edilen çiçekci oldu.

 Yıllardır Karamanʹlılara hizmet veren Kardelen çiçekcilik Sevgililer gününde çiftlerin adresi oldu. Firma sahibi Mustafa Karakaş, haber sitemize yaptığı açıklamada sadece sevgililer gününde 2 bin Gül, 300 civarında yapay çiçek, 200 civarında oyuncaklı buket, 50 orkide, 50 antaryum ve 400 buket sattıklarını belirterek sevgililer gününde tercih edilmelerinden dolayı tüm müşterilerine ve Karamanʹlılara teşekkür ettiğini söyledi. 

Pazar tatili bile demeden senenin her günü hizmet verdiklerini söyleyen Kardelen Çiçekciliğin sahibi Mustafa Karakaş, vatandaşların herhangi bir adrese çiçek göndermek istediklerinde 0338 214 88 88 - 0533 712 00 92 telefon numaralarından ve kardelencicek70@hotmail.com adresinden kendilerine uluşabileceklerini belirtti.

Düğün, Nişan ve özel günlerde nostaljik araçlarla da hizmet veren Kardelen çiçekcilik firma sahibi Mustafa Karakaş, ayrıca bünyesinde oto kiralama hizmetide verdiklerini belirterek araç kiralamak isteyenlere fullrent e car kaskolu araçlarının dizel ve benzinli olarak temin edebileceklerini söyledi.