Selahaddin Pekoğlu; Başkan dediğin koltuğu doldurur.

Selahaddin Pekoğlu; Başkan dediğin koltuğu doldurur.
Karaman Berberler odası başkanı Selahaddin Pekoğlu, Esnaf odaları başkanı Bayram Uysal'ı topa tuttu.

Mayıs ayında olması beklenilen Karaman Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği seçimine hızlı bir şekilde hazırlanan Berberler Odası Başkanı Selahaddin Pekoğlu, Esnaf odalarının mevcut başkanı Bayram Uysal'ı adeta topa tuttu. 

"Esnafımızın işyeri yanıyor başkandan tık yok. Esnafı gez sorun dinle, ses yok başkan dediğin koltuğu dolduracak." diyen Selahaddin Pekoğlu yaptığı açıklamada, isim vermeden Odalar Birliği Başkanı Bayram Uysal’ı hedef aldı.

İlde esnafın sorun ve sıkıntılarına yönelik ilgisiz kalındığını ve esnafın her geçen gün sıkıntısının arttığını dile getiren Pekoğlu, açıklamasında; “Karar sizin. Bazı siyasiler benim de babam esnaftı der. Yani güya esnafın halinden anlarım demek ister. Oysa hiç anlamaz. Mesela babası pilot kendisi muhasebeci olan biri! Bir yolcu uçağını kullanabilir mi? Ya da babası beyin cerrahı kendisi öğretmen olan biri; babamın işi var durun bu beyin ameliyatını ben yapabilirim diyebilir mi? Peki babası doktor olan biri avukatlık yapabilir mi? Babası bir işi yaptı diye kim o işin sorunlarını sıkıntılarını bilebilir?
 
“ESNAF KAN AĞLIYOR !”
 
Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkan Adayı Selahattin Pekoğlu, “Esnaf kan ağlıyor. Her geçen gün sıkıntısı artıyor. Esnafı temsil eden kim Arkadaşlar damdan düşenin halini damdan düşen anlar. Kimse kimsenin sıkıntısını bilmez. Bu yüzden esnafın derdini sadece esnaf bilir. Esnafımızın işyeri yanıyor başkandan tık yok. Esnafı gez sorun dinle, ses yok başkan dediğin koltuğu dolduracak. Bu ( liyakat) yeterlilik meselesi eğer ilkeli liyakatli 24 saat telefonu açık 24 saat üyesinin yanında bir başkan istiyorsanız bu göreve hizmet için varım.”dedi.