Sedat Uçan’dan Muhteşem Ramazan Konseri

Sedat Uçan’dan Muhteşem Ramazan Konseri
Ramazan ayını, manevi iklimine uygun şekilde çeşitli etkinliklerle kutlayan Karaman Belediyesi, ünlü tasavvuf müziği sanatçısı Sedat Uçan’ı ağırladı.

Seslendirdiği eserlerle Karamanlılara güzel bir gece yaşatan konsere vatandaşların da ilgisi yoğun oldu.

Karaman Belediyesi, Ramazan etkinlikleri çerçevesinde ünlü sanatçı Sedat Uçan’ı sevenleriyle buluşturdu. Eski devlet hastanesi bahçesindeki etkinlik alanında düzenlenen konserde birbirinden güzel ezgi ve ilahileri seslendiren Sedat Uçan, Karaman halkına unutulmaz bir gece yaşattı. Alkışlar eşliğinde sahneye çıkan Sedat Uçan seslendirdiği eserleriyle kulakların pasını silerken, gönülleri de okşadı. Yoğun katılımın olduğu konsere seyirciler de cep telefonlarının ışıkları ile ilahilere eşlik etti.

Karaman 10 Yıl İçerisinde Bölgesine Hakim Olacak

Konser arası AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk ve Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan sahneye çıkarak vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı. Vatandaşların Ramazan Ayı’nı tebrik eden AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, Karaman’ın büyük bir atılım içine girerek 10 yıl içerisinde bölgesine hakim olarak yıldızı parlayan bir kent konumuna geleceğini kaydetti. AK Parti döneminde Karaman’a yapılan yatırımları aktaran Konuk; bu hizmetlerin devamı için 24 Haziran’da, hem Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a hem de güçlü bir parlamento için AK Parti’ye destek olma çağrısında bulundu.

Başkan Çalışkan’dan Karaman’a Müjde Üstüne Müjde

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan da yaptığı konuşmada Karaman’a müjde üstüne müjde verdi. Karaman’a yapılacak olan havaalanı projesinin ihalesinin gerçekleştirildiğini belirten Başkan Çalışkan, ayrıca Karaman’a bir de Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi kurulacağını söyledi. Başkan Çalışkan, en büyük müjdeyi ise şehrimizin uzun yıllar su ihtiyacını karşılayacak olan içme suyu projesi ile ilgili bir gelişmeyi açıklayarak verdi. İbrala Barajı İçme Suyu Projesi’nde tüm çalışmaların ve test aşamalarının tamamlandığını ifade eden Başkan Çalışkan, “Ramazan Bayramı’nda Karaman’daki tüm musluklardan daha kaliteli ve daha sağlıklı tatlı su akacak. Tüm hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.