Sedat Peker'den Savcılara çağrı

Sedat Peker'den Savcılara çağrı
Ünlü Mafya lideri Sedat Peker savcılara çağrıda bulunarak; " "Sayın savcılar, beni duyuyor musunuz? Şantaj yaptım diyorum, devrin başbakanına yaptım diyorum, Mehmet Cengiz de aracıydı diyorum. Soruşturmayı başlatmak için başka ne delile ihtiyacınız var, söyleyin ben vereyim." dedi.
Suç örgütü lideri Sedat Peker, eski başbakanlardan Mesut Yılmaz ve Cengiz Holding sahibi Mehmet Cengiz'e yönelik iddialar için savcılara seslendi. Peker, "Soruşturmayı başlatmak için başka ne delile ihtiyacınız var, söyleyin ben vereyim" dedi.
 
Peker, dün 'Deli Çavuş' isimli Twitter hesabından yaptığı açıklamada, eski Başbakan Mesut Yılmaz’a ve ‘beşli çete’ diye anılan yandaş şirketlerden Cengiz Holding’in sahibi Mehmet Cengiz’e ilişkin iddialarda bulundu.
 
Sedat Peker, eski başbakan Mesut Yılmaz'a ait kumarhane kasetleriyle birlikte başka video ve belgeler karşılığında cezaevinden çıktığını anlaşmaya Cengiz'in aracılık ettiğini anlattı.
 
YENİ AÇIKLAMA YAPTI, SAVCILARA SESLENDİ
 
Peker, Cengiz ve Yılmaz hakkındaki iddialarının ardından bugün savcılara çağrıda bulundu.
 
'Deli Çavuş' isimli Twitter hesabından yaptığı açıklamada Peker, "Sayın savcılar, beni duyuyor musunuz? Şantaj yaptım diyorum, devrin başbakanına yaptım diyorum, mehmet cengiz de aracıydı diyorum. Paraların hangi akrabamızın hesabına yattığını söylüyorum. Akrabam Zafer Salman olayı doğruluyor. Bankalara neden bir yazı yazmıyorsunuz?" dedi.
 
Peker, şöyle devam etti: "Haricen dediklerimi doğrulayan bir çok da delil çıktı. Bunlar yetmez mi? Ben suç örgütü lideriyim. Mesut Yılmaz’ın o dönem ki en yakını olan yılların saygın gazetecisi Sabahattin abi ( Önkibar), bakın kendisi de Mesut Yılmaz’ın ağzından olayı bugün anlatmış."
 
"Soruşturmayı başlatmak için başka ne delile ihtiyacınız var, söyleyin ben vereyim" diyen Peker, şunları kaydetti: "40 yaşından genç kardeşlerim, her zaman ne derim; “Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır ve onlar tam zamanında yetişirler”.