Savaş Kalaycı’nın Emmioğlu dediği kişi kim?

Savaş Kalaycı’nın Emmioğlu dediği kişi kim?
Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın kızdığı “Emmioğlu” diye isimlendirdiği kişinin kim olduğu merak konusu oldu.
Karaman Belediyesinin düzenlediği “Türk Dünyası Şöleni” nde yaptığı programda konuşan Belediye Başkanı Savaş Kalaycı isim vermeden “ Emmioğlu “ diye seslendiği kişinin kendisine “Yazarım” diye tehdit ettiğini ima etti. Savaş Kalaycı’nın Bu kişinin veya kişilerin kimler olduğunu açıklayıp açıklamayacağı ise merak ediliyor.
 
Biz yandaş yoldaş Kayırmayı kestik. Biz hortumları kestik
 
Savaş Kalaycı konuşmasında; “Diyorlarmış ki Savaş Kalaycı geldi geleli 3 ayda birçok etkinlik yaptı. Yani şöyle demek istiyor aslında: Bu değirmenin suyu nereden geliyor? Emmioğlu biz israfı kestik israfı. Emmioğlu sözüm sana! Biz yandaş yoldaş Kayırmayı kestik. Biz hortumlardan kestiklerimizi, artırdıklarımızı bu millete hizmet olsun diye sunuyoruz. Biz cebe çalışmıyoruz cebe. Çok rahatsız olmuşlar bu birliktelikten, istediğiniz kadar rahatsız olun; Allah'ın dediği olacak engelleyemezsiniz. Bizim artırdığımız paralar var ya onları da yazsınlar alayını bu milletin mutluluğu için harcayacağım" dedi.
 
ŞÖYLE YAZARIZ BÖYLE YAZARIZ
 
Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın kızgın olduğu gözlenirken o ana kadar neler yaşadığı ise bilinmiyor. Biri veya birilerinin “Yazarım” diye Başkanı gizlice tehdit ettiğini ima eden Savaş Kalaycı; “ Şöyle yazarız böyle Yazarsanız yazın. Soğan yemedik ki ağzımız koksun. Sizlerin bir tek kuruşunu bir Allah’ın kuluna yedirmem.” Dedi.