Savaş Kalaycı'dan anında cevap geldi.

Savaş Kalaycı'dan anında cevap geldi.
AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan'ın gece vakti ehir zemberek açıklamasına, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı'dan anında cevap geldi.
AK Parti il Başkanı Abidin Çağlayan gece saatlerinde Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı'ya " Boş boş konuşma işini yap" diyerek zehir zemberek açıklama yayınlamıştı.
 
Abidin Çağlayan'ın açıklamasına Belediye Başkanı Savaş Kalaycı anında cevap verdi.
Savaş Kalaycı açıklamasında ; " Tüyü bitmemiş yetimin hakkını heba etmediğimizi, etmeyeceğimizi ve asla ettirmeyeceğimizi dile getirmekten daha doğal bir şey olabilir mi? " dedi.
 
Kardeşlik hususuna dikkat ettiklerini belirten Savaş Kalaycı, "Cumhur ittifakının ilkelerine bağlı kalmak adına bugüne kadar şahsım ve belediye yönetimi aleyhine yapılan her türlü eleştiri ve mesnetsiz iddialara, sahte hesaplardan yapılan iftira nitelikli paylaşımlara cevap verme gereği duymadık." dedi.
 
İşte Savaş Kalaycı'nın o açıklamsı ; " Hemşehrilik, kardeşlik hukukuna ve cumhur ittifakının ilkelerine bağlı kalmak adına bugüne kadar şahsım ve belediye yönetimi aleyhine yapılan her türlü eleştiri ve mesnetsiz iddialara, sahte hesaplardan yapılan iftira nitelikli paylaşımlara cevap verme gereği duymadık. Sabır gösterdik. Borç miktarını ve israf temelli harcamaları afişe ederek devr-i sabık oluşturma gayreti içerisinde de olmadık, olmayız. Yaptığımız açıklamalar sabır sınırlarına gelindiğinin bir göstergesidir. Yaptığımız tüm çalışmaların kaynağı bellidir. Bu konudaki art niyetli soruların gereksizliği, polemik ve yıpratma amaçlı olduğu da ortadadır. Karaman'ın ve Karaman halkının yararına olan çalışmaları daha iyiye götürecek iyi niyetli eleştiri ve önerilere sonuna kadar açık olduğumuzun, karalama ve yıpratma amaçlı yapılan eleştirilerin de sonuna kadar karşısında olduğumuzun bilinmesini isteriz. Karaman için yapılan her güzel çalışmada yanımızda olmanız hem ittifak ruhunun hem de Karamanlılık olgusunun bir gereğidir. Herkesin bu bilinçle hareket etmesini isteriz.Tüyü bitmemiş yetimin hakkını heba etmediğimizi, etmeyeceğimizi ve asla ettirmeyeceğimizi dile getirmekten daha doğal bir şey olabilir mi? Bu konuda yapılan açıklamalar ve suçlamalar bizleri ziyadesiyle üzmüştür. Gereksiz polemiklerle Karaman'ın kaybedecek tek bir dakikası bile yoktur. Selam ve sevgilerimle."