Savaş Kalaycı adına Sahte hesap açtılar.

Savaş Kalaycı adına Sahte hesap açtılar.
Savaş Kalaycı adına açılan sahte hesap hakkında MHP Karaman teşkilatı vatandaşları uyardı.
Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Belediye Başkan adayı Savaş Kalaycı adına açılan sahte hesap karşısında MHP teşkilatı uyarıda bulundu.
MHP Karaman teşkilatı yaptığı açıklamada şunları söyledi; " Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Sayın Savaş KALAYCI adına sosyal medyada yer alan bazı sahte hesaplardan şehrimizdeki kardeşlik, sevgi ve saygı ortamını zedelemeye ve 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere ilişkin yürütülen çalışmalara gölge düşürmeye yönelik paylaşım ve yorumlar yapıldığı görülmektedir. Bu tür girişimleri şiddette kınıyoruz.
 
Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Sayın Savaş KALAYCI’ nın sosyal medyada kullanmakta olduğu hesaplar; tacebook/Savaş Kalaycı, facebook/Savaş Kalayca Beğeni, instagram/Savaş Kalaycı ve twitter/Savaş Kalaycı'dır.
Bu hesapların haricinde açılmış olan sahte hesaplardan Sayın Savaş Kalaycı adına yapılan yorum ve paylaşımlara hiçbir şekilde itibar edilmemesini, bu tür paylaşım ve yorumlarla karşılaşıldığında adli mercilere ve emniyet birimlerine ihbarda bulunulmasını kamuoyundan ve değerli hemşehrilerimizden önemle rica eder, saygılarımda esenlikler dileriz."