Savaş Kalaycı Startı verdi.

Savaş Kalaycı Startı verdi.
MHP Karaman Belediye Başkan aday adayı seçim startını verdi.
İlk olarak Karamaninsesi.com’a ziyarette bulunarak seçim startını veren MHP Karaman Belediye Başkan aday adayı Savaş Kalaycı haber sitemizi ziyaret ederek seçim süreci hakkında bilgi veren Savaş Kalaycı hayırlı bir iş için yola çıktığını belirterek Karaman için projelerinin olduğunun altını çizdi.
 
Endüstri Mühendisliği ve Sosyolog olan Savaş Kalaycı’nın şehir ve toplum üzerine çok farklı projelerinin olduğunu belirterek şunları söyledi; “ Biz Karaman için kollarımızı sıvadık, Rabbim nasip eder Partimin ve halkımızın onayını alırsak, Şehrimiz için başarılı çalışmalarda bulunacağız. Şehir markası alanında uzun süre çalışmalarım oldu, Bu bilgi ve birikim ile yola çıkıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi çizgisinde Ülke sevdası ile çıktığımız bu yolda aziz halkımızdan destek bekliyoruz.” Dedi.
 
Savaş Kalaycı ve ekibinin ziyaretinden dolayı memnun olduğunu belirten Karamaninsesi.com Genel Yayın yönetmeni Hüseyin Ölger; “ Şahsınızın aday adaylığı uzun süre gündemde yer alması size olan teveccühü gösteriyor. İnşallah hayırlısı olur. Size ve ekibinize başarılar dilerken Başkanlığı layıkıyla yapacağınızdan hiç şüphemiz yoktur.” Dedi.