Savaş Kalaycı Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret etti

Savaş Kalaycı Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret etti
Başkan Adayı Kalaycı: “Sanayi Esnafımızın Her Zaman Yanında Olacağız. Başta Sanayi Sitemizin Giriş-Çıkış Düzenlemesi Olmak Üzere, Yağmur Suyu Hattı, Kanalizasyon, Yol, Kaldırım, Çevre Düzenlemesi Ve Umumi Tuvaletle İlgili Problemleri Ortadan Kaldıracağız.”

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı seçim çalışmaları kapsamında Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret ederek kendilerine destek mesajı verdi ve sanayi esnafının problemlerini ortadan kaldıracak proje ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Eski Sanayi Sitesi, Yunus Emre Sanayi Sitesi ve Büyük Sanayi Sitesi ziyaret programı kapsamında ilk olarak ziyaret ettiği Yunus Emre Sanayi Sitesi esnaflarıyla sohbet ederek, istek ve problemlerini dinledi. Esnafımızın son dönemde zaten ekonomik anlamda dar bir boğazdan geçmekte olduğunu ve buna bir de belediyecilik hizmetleri ile ilgili sorunların eklenmemesi gerektiğini belirten Kalaycı;

“ Bugün bu ziyaretler vesilesi ile bir kez daha anladık ki; Bizim insanımız, bizim esnafımız gerçekten büyük fedakârlıklar ve büyük bir sabır içerisinde çalışmalarını yürütüyor, vatana millete faydalı olmaya çalışıyor. Yılların birikmiş ve acil çözüm bekleyen problemlerini esnaf kardeşlerimizin ağzından bugün tekrar tekrar dinledik ve bu konuda hazırladığımız projelerin ne kadar yerinde olduğunu bir kez daha müşahede ettik. 

Esnafımız zaten ekonomik anlamda sıkıntılı günler yaşıyor, dar bir boğazdan geçiyor. Bu sıkıntılara bir de belediyecilik hizmetleri ile ilgili sıkıntıların eklenmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Yılların birikmiş ve acil çözüm bekleyen problemlerine inşallah mührü elimize alır almaz neşter vuracağız ve bunları kısa sürede çözüme kavuşturacağız. Bizim Üretken ve Çözüm Odaklı Belediyecilik anlayışımız göreve geldiğinde, sanayi sitelerimizin yağmurlu günlerde karşılaştığı su baskınları artık yaşanmayacak. Kanalizasyon ve diğer alt yapı hizmetlerinde hiçbir eksik kalmayacak. Yol, kaldırım ve çevre düzenlemesi sıkıntıları derhal çözülecek. Sanayi sitesinin umumi tuvalet ihtiyacı da ortadan kalkacak. Bizim daha önce hazırladığımız ve bugün de esnafımızın istekleri üzerine yapımına kesin olarak karar verdiğimiz bir diğer konu da Deneme Pisti. Sanayi sitelerimizde bakım, onarım gören araçların trafiği ve can güvenliğini tehlikeye atmadan deneme ve test sürüşlerinin yapılabilmesi için bir Deneme Pisti’ni mutlak suretle yapacak ve hizmete sunacağız. Sanayi sitelerimizin giriş ve çıkış güzergâhları ile ilgili yaşanan sıkıntıları da esnaflarımızın istekleri doğrultusunda yapacağımız yeni bir düzenleme ile inşallah sona erdireceğiz. 

Ben tüm esnaf kardeşlerime gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı yürekten teşekkür ediyorum. Sorunlarını çözmek bizim boynumuzun borcudur. Sürekli birlikte olacağız, istişareler ederek sanayimizin sorunlarını hep birlikte ortadan kaldıracağız. Karamanımız yapacağımız çalışmalarla birlikte daha sorunsuz ve yaşanabilir olacak. Esnafımızın, sanayicimizin, işçilerimizin, memurlarımızın, kısacası tüm insanımızın yüzünü güldürecek çalışmalara imza atacağız.” dedi.