Savaş Kalaycı Emmit Turizm Fuarında

Savaş Kalaycı Emmit Turizm Fuarında
Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı Dünyanın en büyük turizm fuarından biri olan EMITT fuarına katıldı.
Karaman’da kar yağışı aralıklarla devam ederken, belediye ekipleri de olumsuz bir durum yaşanmaması için gece-gündüz kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor.
 
Karaman Belediyesinin haftalar öncesinden hazırlandığı Dünyanın en büyük turizm fuarı olan Emitt Turizm fuarında yerini aldı.
 
SAVAŞ KALAYCI AYNI GÜN GERİ DÖNDÜ
 
Türkiye’de yıllarca turizmde pek çok şehrin tanıtılmasında büyük rol oynayan EMITT Turizm Fuarının açılışına katılan Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ertesi gün Karaman’a gelerek makamında çalışmalara devam etti.
 
Fuarın, tarih ve kültür bakımından zengin bir il olan Karaman’ın tanıtımı için önemli olduğunu söyleyen yetkililer; Belediye olarak şehrin tanıtımı ve turizm özelliğinin tüm dünyaya aktarılması konusunda bu tür fuarların fırsat olarak değerlendirildiğini, fuara rağbetin çok fazla olduğunu ve gezmeye gelen ziyaretçilerin özenle düzenlenen Karaman Belediyesi standına büyük ilgi gösterdiğini, stantta Karaman’ın değerlerini, tarihi ve kültürel alanlarının tanıtıldığını, bu tür uluslararası fuarlara katılarak Karaman'ın tanıtılmasına devam edileceğini ifade ettiler.