Savaş Kalaycı, Elif bebeği ziyaret etti.

Savaş Kalaycı, Elif bebeği ziyaret etti.
MHP Karaman Belediye Başkan adayı Savaş Kalaycı, Yılın ilk bebeği Elif bebeği ziyaret etti.
 
Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı, 2019 yılının ilk bebeğini ve ailesini Karaman Devlet Hastanesinde ziyaret etti. Yeni yılın ilk saatlerinde Özlem-Alişan Kaplan çiftinin bebekleri olarak dünyaya gelen Elif bebeği ve ailesini ziyaret eden Kalaycı, anne ve bebeğin sağlık durumları ile ilgili bilgiler aldı.
 
Anne ve babayı tebrik eden ve bebekleriyle birlikte hayırlı uzun ömürler dileyen Savaş Kalaycı; “Yeni bir yıl yeni umutlar demektir, yeni mutluluklar demektir, yeni başlangıçlar demektir. Kaplan ailesi de yeni yıla büyük bir sevinçle girdi. Anneyi ve babayı yürekten tebrik ediyorum. Bebeğimize de Cenabı Allah’tan sağlıklı, hayırlı, uzun bir ömür diliyorum. Bebeğe ailesi Elif ismini vermiş. İnşallah Elif bebek de hayatı boyunca elif gibi olur, hayatın zorluklarına, güçlüklerine karşı dimdik durur, ailesine ve milletine faydalı bir birey olur.” dedi.
 
Yeni yılın ilk saatlerinde yine Karaman Devlet Hastanesinde dünyaya gelen İlayda Nur bebeği ve ailesini de ziyaret eden Kalaycı, Gülden-Yunus Duran çiftine de göz aydın dileklerinde bulunarak, “İlayda Nur bebeğe sağlıklı, huzurlu ve başarılarla dolu hayırlı bir ömür diliyorum. Anneye de geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, sağlık ve mutluluklar temenni ediyorum.” dedi.