Savaş Kalaycı Binlerce Kişiye seslendi.

Savaş Kalaycı Binlerce Kişiye seslendi.
MHP Karaman Belediye Başkan adayı Savaş Kalaycı, Aktekke Meydanında binlerce kişiye seslendi.
MHP Karaman Belediye Başkan adayı Savaş Kalaycı ve çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu binlerce kişi 18 Mart Çanakkale zaferi nedeniyle Mehteran ve atlılarla birlikte büyük bir yürüyüş gerçekleştirdi.
AKtekke Meydanında toplanan kalabalığa seslenen Belediye Başkan adayı Savaş Kalaycı, Emaneti namusu bileceğini söz vererek hesap veren bir belediye olacağının altını çizdi.
 
MHP Karaman Belediye Başkan adayı Savaş Kalaycı konuşmasında ; “ Analarım, bacılarım, ağabeylerim amcalarım, genç kardeşlerim. Hoş geldiniz şeref verdiniz.
Bugün şanlı tarihimizin altın bir sayfasının, muhteşem bir zaferin yıldönümündeyiz. Milletimizin gücünün, sahip olduğu imanın tezahürü olarak ortaya çıkan Çanakkale Zaferimizin ölümsüz kahramanlarını rahmetle, şükranla anıyoruz. Allah onlardan razı olsun.
Bu millet Cenabı Allah’ın izni ile olmazları oldurur, çetin yolları aşar, zafere giden yolda ya bir yol bulur ya da bir yol açar.
Tarihin her döneminde bunu başarmış bu millete, sizlere hizmet etmek için çıktığımız bu kutlu yolda verdiğiniz büyük destek için bir kez daha teşekkür ediyorum. Allah ebeden razı olsun.
Bu desteğinizi, bu güveninizi asla boşa çıkarmayacağız. Gece gündüz çalışacağız, bütün enerjimizi Karaman için harcayacağız. Dertleri birlikte çözeceğiz. Sıkıntıları ortadan kaldıracağız. Mutlu, huzurlu ve yaşanabilir bir şehri hep birlikte kuracağız.
Değerli Hemşehrilerim,
Tek kuruşunuzu dahi boşa harcamayacağız. Yetimin hakkını ve bize teslim ettiğiniz emaneti namusumuz bileceğiz. Yalana, talana, israfa, adam kayırmaya, ayrımcılığa asla geçit vermeyeceğiz.
Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız bütün projelerimiz hazır. Otopark ve trafik problemini ortadan kaldıracağız,
Kötü koku problemine kesinlikle son vereceğiz,
İstihdam alanları açarak işsizliği en aza indireceğiz,
Kadınlarımızı yönetime mutlaka dahil edeceğiz, kendilerine mutlu ve huzurlu bir şehir sunacağız,
Karamanımızı tamamıyla engelsiz bir şehir yapacağız,
Öğrencilerimiz ve yaşlılarımız başta olmak üzere tüm vatandaşlarımıza ulaşımda ekonomik kolaylıklar getireceğiz,
Yaşlılarımız için Huzurlu Yaşam Merkezi açacağız,
Spora çok büyük destek vereceğiz. Belediye sporumuzu eski ihtişamlı günlerine döndüreceğiz.
Şehrimizin uzun yıllardır çözüm bekleyen bütün problemlerini hızlı ve kalıcı şekilde ortadan kaldıracağız.
Karamanı hep birlikte güzel günlere ve mutlu yarınlara taşıyacağız. Bu kardeşiniz günün 24 saati bu şehrin ve sizlerin emrinde olacak. Bizim yönetim anlayışımızda gurura kibire kesinlikle yer yoktur ve asla olmayacaktır.
Allah’ın izni ile desteklerinizle dualarınızla inşallah 31 Mart akşamı yine bu meydanda buluşmak dileği ile sizleri Cenabı Allah’a emanet ediyorum. Sağ olun var olun..” dedi.