Saray Bisküvi Uluslararası ödül adlı.

Saray Bisküvi Uluslararası ödül adlı.
Saray Bisküvi’nin Sevilen Lezzeti LoveIt Kek’e Uluslararası Ödül
Türkiye’nin sevilen atıştırmalık markası Saray Bisküvi’nin beğenilen markası LoveIt’in keki “Uluslararası Kalite Enstitüsü Monde Selection” tarafından kalite ve lezzet ödülüne layık görüldü.
 
Yenilikçi ve lezzetli ürünleriyle Türkiye’nin sevilen atıştırmalık markası Saray Bisküvi, Belçika merkezli “Uluslararası Kalite Enstitüsü Monde Selection” tarafından kalite ve lezzet dalında ödüllendirildi. Bu yıl 92 ülkeden 1012 markanın katıldığı yarışmada Saray Bisküvi, Türkiye ve dünyanın pek çok ülkesinde tüketicilerin severek tükettiği LoveIt markasının keki ile bronz ödüle layık görüldü. Saray Bisküvi, LoveIt keki ile kazandığı bu ödülle uluslararası arenada kalitesini bir kez daha tescillemiş oldu. Şirket, geçen yıl da Offtime ürünüyle üstün lezzet ödülüne layık görülmüştü.
 
Sevginizi göstermek istediğiniz her an yanınızda!
Hindistan cevizi ve beyaz kaplaması arasında kremanın buluşmasının eşsiz bir örneği olan LoveIt kekler; rengini, kokusunu ve lezzetini doğal meyve ve bitki özlerinden alıyor. Misket limon, kakao ve frambuaz kreması olmak üzere üç farklı çeşidi bulunan kekler kalp şekliyle de sevginizi göstermek istediğiniz anlarda hep yanınızda yer alıyor. Yurt dışında pek çok ülkede tüketici ile buluşan LoveIt keklerin Türkiye’deki satışları da çok yakında başlıyor. LoveIt kekler 45 gramlık renkli ambalajlarıyla, Türkiye genelindeki pek çok noktada satışa sunulacak.