Sanatçıların Ziyareti samimi değil

Sanatçıların Ziyareti samimi değil
PKK Tarafından kaçırılan kişilerin Ailelerine destek vermek isteyen sanatçıların HDP binası önüne gitmesi samimi görülmedi.
HDP Diyarbakır İl Binası önünde toplanan Ailelere destek vermek için Diyarbakır’a giden, Hülya Koçyiğit, Gülben Ergen ve Yavuz Bingöl’ün davranışları vatandaş tarafından da tepki gösterilirken Sosyal medya da ise işleri güçleri artistlik olarak yorumlandı.
PKK tarafından dağa kaçırılan çocukların Aileleri HDP İl Binasında oturma eylemi yaparken yaklaşık 3 yıldır Teröristler tarafından dağa kaçırılan 12 Türk Askerinden ise hala haber alınamadığı öğrenildi.
 
İYİ Parti Gurğ Başkanvekili Lütfü Türkkan geçtiğimiz aylarda; “Bir devlet PKK’nın elinden 3 senedir 12 askerini alamıyorsa bu, vatandaşın devlete olan güveninde zafiyet oluşturur. Amerika bile bir papazı almak için dünyayı birbirine kattı” direk tepki göstermişti.
 
İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, 3 yıldır PKK’nın elinde olan 12 polis ve askerden Jandarma Astsubay Semih Özbek ve ailesinin yaşadıklarını Meclis’te gündeme getirmişti.
 
Semih Özbek’in ailesinin çalmadık kapı bırakmadığını söyleyen Türkkan, ne TSK’dan ne Cumhurbaşkanı’ndan ne de Bakanlardan hiçbir bilgi alınamadığını söyledi. Özbek’in kız kardeşinin Cumhurbaşkanı’na ulaştığını söyleyen Lütfü Türkkan, Erdoğan’ın cevabının “Yapabileceğim bir şey yok, sabredin” dediğini aktarmıştı.
Sözde sanatçılar Türk askeri için hiç bir şey yapmazken gündemde kalmak için bu ziyareti gerçekleştirdikleri görülüyor.