Sami Köylü, Türkiye Üçüncüsü Oldu

Sami Köylü, Türkiye Üçüncüsü Oldu
Karaman Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Sami Köylü, Antalya’da düzenlenen Türkiye Pool Bilardo Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Türkiye üçüncüsü oldu.

Antalya’da düzenlenen ve toplamda 8 gün süren Türkiye Pool Bilardo Şampiyonası’nda mücadele eden Karaman Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Sami Köylü, 6 kategorinin katıldığı ve 3 disiplinin oynandığı 3. Etap (10 Top)  ve Erkekler Final etabı ( 8 Top / 9 Top) müsabakaları sonunda 9 top disiplininde bronz madalya kazanarak Türkiye üçüncüsü oldu.
Başarılı sporcu Sami Köylü’yü elde ettiği dereceden dolayı tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Karaman adına alınan her başarı bizler için gurur kaynağı oluyor. Bu başarılardan bir yenisi de bilardo branşından geldi. Birçok üst düzey sporcunun yer aldığı şampiyonada sporcumuz Sami Köylü, madalya kürsüsünde yer almasını bildi ve ilimizi en iyi şekilde temsil ederek bronz madalyanın sahibi oldu. Başarılarıyla bizleri gururlandıran sporcumuzu ve antrenörü Osman Yılmaz’ı tebrik ediyorum. Sporcumuzun daha büyük başarılar elde edeceğine olan inancımın tam olduğunu belirterek sporcumuza spor yaşamında başarılar diliyorum.”