Saadetli Kadınlar Şehitler İçin Pişi Dağıttı

Saadetli Kadınlar Şehitler İçin Pişi Dağıttı
Saadet Partisi Karaman Kadın Kolları Şehitlerimizin ruhları için pişi yapıp Aktekke Meydanında halka dağıttı.

Saadet Partisi Karaman Kadın Kolları Başkanı Havva Şahin "Mukaddes vatan toprakları için, canlarını seve seve vererek; şehadet şerbeti içen şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.Şehitlerimize olan borcumuzu ne yapsak ödeyemeyiz ama onları asla unutmayacağımızın nesilden nesile hep yaşatacağımızın bir göstergesi olarak böyle bir etkinlik yapıyoruz.Rabbim kabul etsin ruhlarını haberdar mekanlarını cennet bizleride şehitlerimizin şefaatlerine nail eylesin inşallah.

   Onlar ana kucaklarını, baba ocaklarını bizim için feda ederek ölmeleri gereken yerde en ufak bir tereddüt göstermeden gülümseyerek ölüme gittiler.

Şehitlerimizin özellikle genç nesillere iyi anlatılması, ecdadımıza ve şehitlerimize bir borcumuz olduğu gibi, geleceğimizin de teminatıdır.

Herkes iyi bilmelidir ki aziz şehitlerimizin kanlarıyla suladıkları ve bizlere emanet ettikleri bu kutsal vatan toprakları, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimiz tarafından en kutsal emanet olarak korunacaktır.

Bugüne  kadar  bu  vatan  için  vermiş  olduğumuz  tüm aziz şehitlerimizi, bir kez daha saygı ve şükranla anıyor, yüce Allah'tan rahmet diliyorum"dedi.

   Etkinlik pişi dağıtımı ve yapılan dua sonrası son buldu.