Saadetin Genel Başkanı Oldu Dengeler Bozuldu.

Saadetin Genel Başkanı Oldu Dengeler Bozuldu.
Hafta Sonu yapılan Saadet Partisi Kongresinde Genel Başkan Seçilen Prof. Dr. Necmettin Erbakan siyasetteki hesap dengelerini bozdu.
Haber Sitemizin Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Ölger Saadet Partisi nin kongre  sonrasını yazdı.
 
Bugün Parti Genel Merkezinde İlk Toplantısını yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan Önümüzdeki ilk seçimlerde Oy patlaması yapacağız ve Büyük Osmanʹlıyı Kuracağız demesi gündeme öyle bir oturdu ki Saadet Partisini haber gündemimize alamayalım.! diye düşünen Medya kuruluşları Erbakanʹı mecburen haber yaptılar.
Ayrıca MHP’yi hiç hesaba bile katmayan Necmettin Erbakan “ 9 ay sonra yapılacak olan seçimin Saadet, AKP ve CHP arasında olacağını söyledi.
 
Saadet Partisinden istifa eden Numan Kurtulmuş’tan Erbakan’ın Genel Başkanlığı hakkında bir açıklama gelmezken bunun Numan Kurtulmuş için bir sürpriz olduğu söyleniliyor.
Saadet Partisi içerisinden istifa edip yeni partiye gidecek olan kişilerin ise Numan Kurtulmuş hareketine destek vermede kararsız olduklarını daha ilk günden öğrenmiş olduk.
 
AKP’nin ise farklı bir üslup içerisinde olması gerektiğini söyleyen siyaset bilimcileri var, Necmettin Erbakan’ın Genel Başkan olması Ak Partiyi özellikle R.Tayyip Erdoğan’ı sıkıntıya sokacağı özellikle belirtiliyor. Ak Parti’nin Daha Maneviyatçı olması gerektiği belirtilirken Başbakan Erdoğan’ın başbakanlığı sırasında ilk Defa Necmettin Erbakan’la resmi olarak muhatap kalacağı için IMF, Amerika, İsrail ve AB konularında dikkatli adım atması tavsiye ediliyor.
 
CHP ve MHP’nin ise startejik bir çalışma içerisinde bulunacağı ve bir şekilde Saadet Partisi’ne destek verebileceği bekleniliyor. AKP’yi Saadet Partisi’nin bitireceğini düşünen CHP ve MHP seçimlerde içerisinde Saadet Partisi’nin de olacağı Milli Cephe Hükümeti kurularak Saadet Partisini Meclise taşıyıp Necmettin Erbakan’ı da Parlamentoya sokarak AKP’yi eritmeyi düşünülüyor.
 
Dünkü Kongre sonunda Siyaset uzmanları bütün Siyasi dengeleri yeniden tasarlarken Amerika, İsrail ve AB den de AKP Hükümeti ile farklı bir pozisyona girerek yeni bir denge oluşturma çalışmasına girildiği söyleniliyor.
 
Necmettin Erbakan’ın 84 yaşında Genel Başkan olması Birçok Medya kuruluşlarının alay konusu olsa da o yaşa gelmiş bir insanın Ülke ve Ülke dışında ki bütün Siyasi dengeleri değiştirebilecek güce sahip olması Milli Gazete’nin “Dünya Lideri” Başlığının çok yerinde olduğunu göstermektedir.
 
iyi günler.....
 
Saadet Kongresinden bazı kareler
 
 Karaman Teşkilatından Bazıları
 
 Karaman Teşkilatından Bazıları
 
 Stadyumun Dışarısında Kalanlar
 
 Stadyumun Dışarısında Kalanlar 2
 
 Stadyumun İçerisi
 
 Stadyumun İçerisi 2