Saadet Partisinden haber sitemize ziyaret

Saadet Partisinden haber sitemize ziyaret
Saadet Partisi Karaman Merkez İlçe Başkanı Orhan Soydan, Haber sitemizi ziyaret ederek gündemi değerlendirdi.
Saadet Partisi Karaman Merkez İlçe Başkanı Orhan Soydan, Teşkilat Başkanı Ali Yücataş ve Sosyal İşler Başkanı Osman Kalçık haber sitemizi ziyaret ederek gündemle ilgili açıklamalarda bulundu.
Amerika seçimleri için farkeden bir şey olmadığını söyleyen Orhan Soydan; “ Amerika’da Tramp veya Joe Biden olmuş fark etmez. Orası Siyonistler tarafından kontrol edilen Emperyalist bir devlettir. Amerika seçimlerde sadece yüz kılıfını değiştirdiler. Göreceksiniz Joe Biden yarın İsrail’e gidip kafasına Kipa’yı takıp biatını beyan edecek. Önemli olan Amerika’nın ne yaptığı değil, Bizim ne yaptığımız ve ne yapacağımız. Biz ABD ve AB peşinde koştukça emir alan bir devlet olmaktan öteye gidemeyiz. Halkımız Yerli ve Milli bir Tiyatro izliyor ama gerçekte BOP tıkır tıkır işliyor.” Dedi.
 
Ekonomik sıkıntı ve diğer sıkıntıların BOP ana gayelerinden biri olduğunu belirten Orhan Soydan; “ Siyonizm Büyük İsrail’i kurmak için Kâbe’yi bile tavaf eder. Onlar için kılıktan kılığa girmek bir ibadettir. BOP Eş başkanı olduğunu söyleyen Erdoğan’ın bizzat kendisidir ve bunun için aldığı Üstün cesaret ödülü de eş başkanlığının bir belgesidir. Sözde yerli ve milli olan Sayın Erdoğan ne hikmetse Sadece Yahudilere verilen Üstün Cesaret ödülünü hala iade etmemiştir. Bu da BOP’ un tıkır tıkır işlediğini gösteriyor. AKP’nin 18 yılını iyi değerlendirdiğimiz de halkımız borca esir edilerek aç bırakılmış ve Dinden uzaklaştırılmıştır. Gördüğünüz Hastane ve yollar falan bunlar sadece gözü boyamak içindir. Adamlar gözü boyarken bile devleti zarara sokuyor. Köprülere, Şehir Hastanelerine verilen Müşteri Garantisi en iyi hortumlamanın yoludur. Adamlar resmi bir şekilde hortumluyor ve bu olayları anlamayan bazı vatandaşlarımız bunu hizmet zannediyor. “Adamlar Yol yaptı Yol” diyenler Sosyal yardımlaşmadan geçinen insanlar çıkıyor. Ne kadar acı bir olay. Tarihin en şerefli Milleti dilenci haline getirildi.” Dedi.
 
Ekonomik sıkıntının esas nedeninin bozuk sistem olduğunu söyleyen Orhan Soydan, Lütfi Elvan’ın da yapacağı bir şey olmadığının altını çizdi. Havuz sistemine geçilmedikçe başarı elde edemeyeceklerini iddia eden Orhan Soydan; “ Lütfi Elvan Karaman’a çok hizmeti oldu bana göre başarılı bir insan ve yeni görevinde de layıkıyla da çalışacaktır bundan şüphemiz yok lakin adamı çalıştırtmazlar. Çünkü sistem bozuk, Damatın bıraktığı enkaz Lütfi beye kaldı. Allah yardımcısı olsun ve sizin aracılığınızla yeni görevinde başarılar diliyoruz.” Dedi.