Saadet Partisinden haber sitemize ziyaret

Saadet Partisinden haber sitemize ziyaret
Saadet Partisi Karaman il yönetimi haber sitemizi ziyaret ederek gazeteciler gününü kutladı.
Saadet Partisi MKYK Üyesi Şaban Şahin, Karaman İl Başkanı Yasim Koz, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ramazan Sayaslan, Hüseyin Çoban ve Ali Yücetaş, Haber sitemizi ziyaret ederek 10 Ocak Gazeteciler gününü kutladı.
Günümüzde Basın kuruluşlarının işlerinin çok zor olduğunu belirten Saadet Partisi MKYK Üyesi Şaban Şahin; “ Türkiye genelinde gazetecilik her geçen gün zorlaşıyor. Hükümetin baskılarına maruz kalma ve ekonomik engeller mesleğinizi icraa etmede engel haline geldiğini biliyoruz. Özellik le bu engeller yerel medya olarak sizleri daha fazla etkilemektedir. İnşallah daha Adaletli bir dönemin gelmesi için bizler çalışıyoruz. Milli Görüş iktidarında bu sıkıntıların biteceğine inanıyoruz. Bu vesile ile 10 Ocak Gazeteciler gününüzü kutlar çalışmalarınızda başarılar dilerim.” Dedi.
 
Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Yasim Koz’da aynı şekilde temennilerde bulunarak; “ Adil ve tarafsız bir basın olabilmek için evvela Maddi hürriyetinizi sağlamanız gerekir. Bunun yolu da üreten ve kalkınan bir Türkiye’nin olmasından geçer. Refah-Yol Hükümetinde bu kalkınmaları nasıl sağladıysak Allah’ın izniyle Saadet Partisi iktidarıyla da bunu sağlayacağız. Ve o zaman işinizi daha rahat ve özgürce yapabileceksiniz. Bende sizlerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüzü kutlar başarılar dilerim.” Dedi.
 
Ziyaretten çok memnun kaldığını söyleyen Gazeteci Hüseyin Ölger; “ Türk siyasetinin kırılma noktasına geldiğimiz şu günlerde Hükümeti vermek istemeyen bir iktidar ve kendi imkânlarıyla 18 yıldır siyasi varlığını sürdüren Saadet Partisini ve siz teşkilat üyelerini tebrik ediyoruz. İnşallah mücadeleniz hayırla sonuçlarınız ve bugün yaptığınız bu ziyaretinizden dolayı da sizlere teşekkür ediyorum.” Dedi.