Saadet Partisinden Savaş Kalaycı’ya teşekkür

Saadet Partisinden Savaş Kalaycı’ya teşekkür
Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Orhan Soydan, Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’ya Atatürk Bulvarında ki çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Karaman’ın güzelleşmesi için gece gündüz çalışan Karaman Belediyesi her kesimden takdir toplamaya devam ediyor.
 
Saadet Partisi Karaman Merkez İlçe Başkanı Orhan Soydan, Atatürk Bulvarında ki esnaflarla görüştüğünü ve vatandaşın hizmetten memnun kaldığını belirterek Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’yı tebrik etti.
 
Orhan Soydan kişisel Facebook sayfasından yaptığı teşekkür açıklamasında; “Saadet partisi merkez ilçe teşkilatı olarak belediyemizin Atatürk Bulvarı (30 metrelik yol) da yapmış olduğu çalışmaları Yol kenarındaki esnafı ziyaret ederek görüşlerini aldık. Esnafın genel anlamda yapılan hizmetten memnun Onun için belediye başkanımız Savaş KALAYCI ya teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.” Dedi.
 
Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’ya bir de tavsiye de bulunan Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Orhan Soydan, Bu cadde üzerine otopark ve tramvay yolu yapılması gerektiğini söyledi.
 
Orhan Soydan açıklamasının devamında; “Saadet partisi olarak bizim önerimiz de şöyle; Yol kenarındaki sağlık ocağı ve karşısını birleştirip katlı otopark yaparak Atatürk Bulvarını tek şerit yapıp üzerine tramvay yolu yapalım, Tramvay organizeye kadar gitsin gelsin Uzak mahallelerden gelen işçi Aracını otoparka bırakır, işine rahat gelir gider İsmet paşa caddesine alternatif olur ve şehrimizin çehresi değişir” dedi.