- Haberi Paylaş
- Facebook'ta Paylaş
- Twitter'da Paylaş

Havva Şahin bayram nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, Türkiye için birlik, bölge için istikrar, insanlık için de barış ve huzur dolu bir dünya diledi.
Bayramda coşkularının yarım, sevinçlerinin ise eksik olduğunu vurgulayan Şahin
, "Çünkü İslam dünyasından gelen canhıraş feryatlar, kesif dumanlar sevinçlerimize gölge düşürüyor. Yüreklerimiz, Doğu Türkistanlı, Arakanlı, Filistinli, Yemenli, Libyalı kardeşlerimizin acısıyla dolu" ifadesini kullandı.
Herkesin barış ve huzur içinde yaşadığı adil bir dünyayı kurmanın mümkün olduğunu değerlendiren Şahin, şunları kaydetti:
"Müslümanların birlik ve kardeşlik içinde yaşadığı bir birlikteliği sağlamak mümkün. Bunun için yapılması gereken ayrılmak, parçalanmak değil, inadına birlik olmaktır. Bizi biz yapan değerlere daha sıkı bağlanmaktır. Gücümüzü birbirimize karşı değil, birbirimizin yardımı için kullanmaktır. Biz Saadet Partisi olarak yeryüzünde tek bir mazlum kalmayana kadar bu mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin ve bütün İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı'nı kutluyor, acı feryatların yerini sevinç çığlıklarının aldığı, bombaların değil havai fişeklerin patladığı bayramlar diliyorum." dedi.
Kıymetli basın mensupları Karaman Kadın Kolları Başkanımız Havva Şahin in bayram mesajını halkımızla buluşturacağınız için teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.
HABERE YORUM YAZIN

-
Şaban Şahin Ramazan bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
-
Saadet Partisi Karaman Kadın Kolları Başkanı Havva Şahin Ramazan Bayramı'nı kutladı
-
BAŞKAN ÇALIŞKAN’IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
-
KMÜ'YE YENİ LİSANS PROGRAMLARI AÇILDI
-
SEKSENLER DİZİSİ OYUNCULARI RAMAZAN PROGRAMINA KONUK OLDU
-
KMÜ REKTÖRÜ AKGÜL’ÜN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
-
Celaletin Güngörer'in Ramazan Bayramı Mesajı
-
KARAMAN BELEDİYESİ BAYRAMA HAZIR