Saadet Partisi Kadın Kollarında Ak Partiye Ziyaret

Saadet Partisi Kadın Kollarında Ak Partiye Ziyaret
Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Av. Zeliha Karataş ve bir gurup partili ziyaretlerine devam ediyor.
SP İl Kadın kolları Başkanı Av. Zeliha Karataş ve Kadın kolları üyeleri, AK Parti Kadın kolları Başkanı Hediye Yavuzaslan ve beraberindeki yönetimini makamında ziyaret etti.
Karaman’a hizmet etme noktasında ortak hareket etmek ve diğer partilerle aramızda ki samimiyeti ve kardeşliği arttırmak amacıyla ziyaretler gerçekleştiriyoruz diyen SP Kadın kolları İl Başkanı Av. Zeliha Karataş sözlerine şunları ekledi; “Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Numan Kurtulmuş “Barış ve Kardeşlik İçin Gönüllü Birliktelik Projesi” başlatmıştır. Karaman Teşkilatı olarak bu projeyi halkımıza anlatıyoruz ve bu çerçevede ziyaretler gerçekleştiriyoruz.
Bugün Ak Parti’de olmamız bizleri çok sevindiriyor. Başta Hediye Yavuzaslan hanımefendi olmak üzere bütün yönetimine de Kardeşlik yolunda başarılar diliyoruz.” Dedi.
 
Saadet Partili Kadınların ziyaretinden çok memnun olduklarını söyleyen AK Parti Kadın kolları Başkanı Hediye Yavuzaslan, “Birlik ve Beraberlik için biz bütün çalışmaları destekleriz ve başta Başbakanımız olmak üzere bütün Ak Parti yönetimi barış ve kardeşlik için seferber olmuştur ve çalışmalarını büyük bir hızlılıkla devam ettirmektedir. Saadet Parti’li kardeşlerimize de çalışmalarında başarılar diliyoruz” Dedi.
 
Prof. Dr. Numan Kurtulmuşʹun Barış ve Kardeşlik Projesi..
( BÜYÜTMEK İÇİN FLASHIN ÜZERİNE TIKLAYIN )