Saadet Partisi İstanbul’dan çekilmeli

Saadet Partisi İstanbul’dan çekilmeli
Saadet Partisi 23 Haziran günü yapılacak olan İstanbul seçimi için aday göstermemeli.
Dün yapılan açıklama tarihe kara hem de kapkara bir şekilde geçecek bir süreçtir. YSK resmen adaleti yıkmış ve talimat ile aldığı kararı “Hukuk” diyerek aklımızla oynayıp adaleti yıkmıştır.
 
Evet, Türkiye bir hukuk devletidir ama Adaletli bir devlet değildir. YSK’nın aldığı karar İnanmasak ta Hukuka uygun olabilir ama Adalete hiç uygun değildir.
Bizi üzen bir konu ise bu adaletsizliği haklı bulan hacı – hoca tayfasının sevinci.
 
Ne için seviniyorsunuz?
Adaleti yıktığınız için mi?
 
Hz. Ömer’in “ Cami yıkılsın Adalet yıkılmasın” dediği sözün tersini yaptığınıza mı seviniyorsunuz?
“-Nasıl olsa Çamlıca Camisini yaptık o zaman adaleti yıkalım” gibi bir düşünceye mi sahipsiniz?
Beyler; Hukuk sizin olsun, Biz adalet arıyoruz.!
 
Peki, Adaletin yıkıldığı bu olay karşısında “Adil Düzen” inancıyla hareket eden Saadet Partisi ne yapmalı? Bu tutum karşısında nasıl bir karar almalı?
Bence Allah’tan korkmalı ve Adaletten yana olmalı.
 
Hükümetin yaptığı bu adaletsizliğin karşısında Hz. Hüseyin gibi dik durmalı.
Unutmayın ki; Bazı yerlerde olmamak, olmaktan daha hayırlıdır.
Ve 23 Haziran’da İstanbul’da aday çıkarmayarak. Ekrem İmamoğlu’na destek vermeli.
 
23 Haziran’da yapılacak olan bu seçim, Başkanlığı almak veya her hangi bir siyasi bir propagandasını yapma seçimi değildir.
Bu Seçim Hak ve Batıl arasında ki mücadeledir. Ya Adaleti yıkan AKP’nin karşısında dik duracaksın veya bu haksızlığın bir destekçisi olacaksın.
Diyelim ki; Saadet Partisi aday çıkardı ve Ekrem İmamoğlu çok az bir farkla kaybetti. Ne olacak? Saadet Partisi bu vebalin altında durabilecek mi?
İstanbul Belediyesinde ki yolsuzlukları ve bavul bavul harcanan paraları Saadet Partililer söyledi. Şimdi bu talanın hesabını ve vebalini hangi Saadet Partili verebilir.
Eğer Saadet Partililer Bu Adaletsizliğin ve Hırsızlık zihniyetinin ortağı olmak istemiyorsa aday çıkarmaz.
Bu seçim başlı başına farklı bir seçimdir. Saadet Partisi aday çıkardığı takdirde, İsrail’in ortaklarına Amerikanın emirerlerine hizmet edecek. Ve Türkiye’nin talan edilmesinin önünü açacak.
Milli Görüş bir Siyasi Parti değil, Adalet üzerine inşaa edilmiş Hak bir davadır. Ve her daim hakkın yanında olmak zorunda dır.
Hadi Saadet Partisi kendine yakışan bir karar al ve 23 Haziran’da aday çıkarma. Adaletsizliğin karşısında dik dur. Bin yıllık tarihinde ki şerefli ve onurlu bir adımın devamını getir.