Saadet Partisi Aday tanıtım programı düzenleyecek

Saadet Partisi Aday tanıtım programı düzenleyecek
Saadet Partisi Karaman İl Teşkilatı Karaman Belediye Başkan adaylarını tanıtacak.
31 Mart seçimleri için tüm partiler adaylarını belirleyip YSK’ya teslim ettiler. Hiçbir ittifakın içerisinde yer almayan Saadet Partisi Türkiye’nin 1389 bölgesinde aday gösteren tek parti oldu.
Saadet Partisi Karaman Teşkilatı Karaman merkez dâhil bütün ilçe ve beldelerin Belediye Başkan adaylarını 23 Şubat Cumartesi günü Yunus Emre Konferans salonunda tanıtımını yapacak.
Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Yasim Koz haber sitemize yaptığı açıklamada, bütün Karamanlı hemşerilerimizi programa davet etti.
 
Yasim Koz açıklamasında; “ Bizi farklı farklı ittifakların içerisinde göstermeye çalışanlara tokat gibi bir cevap olarak 1389 rakamını gösteriyorum. 1389 ne demek? Seçim Bölgesi demektir.! Yani Sadece ve Sadece Saadet Partisinin aday gösterebildiği 1389 aday demektir. Bizi farklı zihniyetler içerisinde sokarak aziz halkımızı aldatmaya yönelik seçim çalışması yapanlara sesleniyorum. Bu Milleti asla Milli Görüş’ten uzaklaştıramayacaksınız. Bunu başaramayacaksınız. Bu Milletin inancı avr Milli Görüş’ü var. Allah’ın izniyle bu seçimde Saadet Partisine ilginin hızlı bir şekilde arttığını net bir şekilde görülmektedir. Biz bu coşkuyu aday gösterdiğimiz 1389 bölgede görüyoruz.” Dedi.
 
Karaman halkını aday tanıtım programına davet eden İl Başkanı Yasim Koz açıklamasında; “ Aziz Karamanlı hemşerilerimizi 23 Şubat Cumartesi günü Karaman Yunus Emre Konferans salonunda yapacağımız aday tanıtım programına davet ediyorum. Karaman Merkez dâhil bütün ilçe ve beldelerde adaylarımızı çıkardık. Bu adaylarımızı halkımıza tanıtacağız.” Dedi.