Saadet Partili Kadınlar seçim startını verdi.

Saadet Partili Kadınlar seçim startını verdi.
Saadet Partisi Karaman Teşkilatının kadın kolları, Necmettin Erbakan Parkında bir araya gelerek seçim startını verdi.
Saadet Partisi Kadın Kolları Merkez İlçe divanını Necmeddin Erbakan parkında mahalle temsilcileri ve üyeleriyle piknik havasında gerçekleştirdi.
 
Saadet Partisi Karaman Kadın Kolları Başkanı Havva Şahin; "Saadetli bayanlar olarak buradayız. Gayemiz Allah`ın rızasını kazanmaktır. Arzumuz tüm insanlığın saadetidir. Bütün bu çalışmalarımız esnasında her zaman şu duayı yapmalıyız, Ya Rabbi, sen bize her zaman hakkı hak olarak göster. Batılı batıl olarak göster. Bizlere hakkı tutmayı nasip et. Batıldan muhafaza buyur. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum." dedi.
 
Saadet Partisi Karaman Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Erokutan da toplantı hakkında bir açıklama yaparak ; Seçim startını verdik. Sandık çalışmalarında ilçelere, mahallelere kadar indik. Teşkilatımız bütün birimleriyle seçime hazır. Şimdi de hedefimiz seçmene ulaşmak. Millî Görüş’ün tek temsilcisi Saadet Partisi Kadın Kolları olarak ülkemizde ki kadınların temel ihtiyaçları, problemleri ve gündemlerine dair ciddi çalışmalar yaparak çözümler ürettik.
Sahaya indiğimizde bunları tek tek anlatacağız. 2023’te yapılacak seçimlerde meclise güçlü bir kadroyla gireceğiz İnşallah." diyerek katılımlarından dolayı misafirlere teşekkür etti.
 
Merkez ilçe divanı birim başkanlarının rapor sunumları Eğitim Başkanı Selver Karakaş'ın teşkilat eğitimi ikramlar ve fotograf çekimiyle son buldu.