Saadet Partili Bayanlardan CHP ve TDHye ziyaret

Saadet Partili Bayanlardan CHP ve TDHye ziyaret
Saadet Partisi Kadın Kolları, CHP ve TDH Kadın kollarını parti binasında ziyaret etti.
Saadet Partisi Kadın kolları başkanı Av. Zeliha Karataş ve ekibi Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kollarını ve Türkiye Değişim Hareketi Kadın kollarını ziyaret ederek başarılar diledi.
 
SP Kadın kolları başkanı Av. Zeliha Karataş, Karaman’a hizmet etme noktasında ortak hareket etmek ve diğer partilerle aramızdaki samimiyeti ve kardeşliği arttırmak amacıyla Saadet Partisi Karaman hanım kolları olarak düzenlediğimiz siyasi partileri ve diğer sivil toplum kuruluşlarını ziyaret programımız devam etmekte olduğunu söyledi.
 
Zeliha Karataş; “Bilineceği üzere geçtiğimiz günlerde Türkiye partisi ve Ak parti ziyaret ettik, bu partilerle fikir alış verişinde bulunduk. Bunun yanı sıra Partileşme sürecinde olan Türkiye Değişim Hareketi nin ve bugün de Cumhuriyet Halk Partisinin Hanım kolları ziyaret ederek görüşlerimizi ortaya koyduk ve gündeme ilişkin olaylar değerlendirdik.
Türkiye Değişim Hareketi nin Hanım kolları il başkanı Sayın Fadime Koçak ve yönetim kurulu üyelerine, Cumhuriyet Halk Partisi nin hanım kolları onursal başkanı Sayın Neriman Köse ve yönetim kurulu üyelerine bizleri kabul ettikleri için teşekkür eder, memnuniyetlerimizi şahsım ve teşkilatım adına ifade etmek isterim. Bundan sonra da ziyaretlerimiz devam edecek olup, Saadet Partisi olarak, Karaman’a ve Karaman’lıya hizmet etmek için diğer siyasi partilerle olduğu gibi Türkiye değişim hareketi ve cumhuriyet halk partisi ile de uyumlu şekilde çalışacağımıza inancımın tam olduğunu belirtmek isterim. ” Dedi.