SU BORCU ÖDEMELERİ İÇİN SON GÜN 31 ARALIK

SU BORCU ÖDEMELERİ İÇİN SON GÜN 31 ARALIK
Karaman Belediyesi bu yıl ve daha eski yıllardan kalma su borcu bulunan vatandaşlar için son ödeme gününü 31 Aralık olarak açıkladı.
Karaman Belediyesi yaptığı açıklamada şunları belirtti;
 
“Bütün çabamız hemşerilerimize daha iyi ve kaliteli hizmet vermektir” diyen Belediye Başkanı Dr. Kâmil Uğurlu: “Belediye personelimiz ile birlikte hizmet üretmek, sorunları ve eksikleri gidermek için gece-gündüz çalışıyoruz. Halkımızın her türlü sorunlarına çözüm bulmak, bizim en temel görevlerimizden olduğu gibi onların da bazı sorumlulukları yerine getirmeleri gerekiyor. Bu sorumlulukların en başında ise; kullandığımız hizmetlerin bedelini, tam ve zamanında ödemektir.
 
Belediyenin birikmiş su alacaklarının tahsilini hızlandırmak ve su borcu bulunan abonelere ödeme kolaylığı sağlamak amacıyla borçlarını dört takside böldüğümüzü daha önce duyurmuştuk. Karaman Belediyesi olarak kimsenin mağdur olmasını istemiyoruz ve aynı hassasiyeti de borcu bulunan vatandaşlarımızdan bekliyoruz. Su borcunu ödemeyen abonelerimizin, birikmiş borçlarını taksitler halinde ödeyebilmeleri için en geç 31 Aralık Perşembe günü mesai bitimine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir.” dedi.