SABRİ GÖKMENDEN KARAMAN ESNAF ODALAR BİRLİĞİNE ZİYARET

SABRİ GÖKMENDEN KARAMAN ESNAF ODALAR BİRLİĞİNE ZİYARET
Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Karaman Esnaf ve Sanatkârları Odalar Birliğini ziyaret etti.

Ziyarette Birlik Başkanı Ahmet Yenilmez ve yeni seçilen meslek odaları başkanlarına başarılar dileyen Gökmen, sivil toplum örgütlerinin önemine değinerek şunları söyledi:

ʹʹKaramanʹdaki meslek odasında görev yapan başkanların tamamının değişmeden tekrar seçilmeleri onların görevlerini iyi yaptığının işaretidir. Bu işleri yapmak sıkıntılıdır. Fedakarlık ister. Sizlerin işinde başarılı olması Karamanımızı etkiler. Karamanʹın başarısını tetikler. Ast olan bizlerin niyetidir. Başarı için gayret gösterip, iyi niyetli olursak vatandaşlarımızda bize yardımcı olacaktır.ʹʹ
 
Birlik Başkanı Yenilmez de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ʹʹÜniversitemizin kurulması ilimiz için gelişim ve dönüşümün başlangıcıdır. Üniversite tüm Karamanʹın hayaliydi. Şimdi bu hayalimiz artık gerçek oldu. Bundan sonra bizlere düşen sizlerin çalışmalarına destek vermektir. El ele verirsek çok şeyleri başarabileceğimize inanıyoruz. Karaman için yapılacak olan her çalışmanın sonuna kadar arkasındayızʹʹ dedi.