SAADET PARTİSİʹNDEN KAMİL UĞURLUʹYA TEKLİF

SAADET PARTİSİʹNDEN KAMİL UĞURLUʹYA TEKLİF
Saadet Partisi Karaman İl Teşkilatı Aralık ayı il divan toplantısını gerçekleştirdi.
Saadet Partisi Karaman İl Teşkilatı Aralık Ayı İl Divan toplantısını düzenleyerek 2009 yılı değerlendirmesi yaptı. Ayrıca İl Başkanı Halit Özel, Karaman Belediye Başkanına bir teklifte bulundu.
 
Divan toplantısına Saadet Partisi Genel Merkez sorumlusu Av. Abidin Çağlayan, İl Müfettişi İnş. Müh. Şaban Şahin ve MİLKO (Milli Görüş Kuruluşları) temsilcileri katıldı.
Toplantının Açılışını İl Başkanı Halit Özel yaptı. Ardından söz alan Merkez İlçe Başkanı Av. Fatih Karataş, Karaman Merkezinde yapılan çalışmaların raporunu sunduktan sonra Kadın Kolları ve Gençlik Kolları çalışma faaliyetlerinin raporlarını sundular.
 
Teşkilat mensuplarına seslenen İl Sorumlusu Av. Abidin Çağlayan, Karaman’ın önceki yıllara göre daha hızlı ve daha aktif olarak çalıştığını belirterek teşkilat mensuplarına hem teşekkür etti hem de 1 yıl içerisinde seçim olacağını söyleyerek çalışma mesaimizin iki katı arttırılması gerektiği hususunda uyardı.
 
En son olarak tüm teşkilat birimlerine seslenen İl Başkanı Halit, 2009 yılını kardeşlik ve demokrasi adına kayıp bir yıl olarak nitelendirdi. Özel Konuşmasının devamında “Acaba dünyada kaç ülke yeni bir yıla darbe söylentilerinin, suikast iddialarının gölgesinde giriyor? Kaç ülkede gazete manşetleri her gün yeni bir karanlık olayla, yeni bir skandalla sarsılıyor? 2010 yılına girerken karşı karşıya bırakıldığımız bu üçüncü dünya ülkesi görüntüsü bize yakışmamaktadır” dedi.
 
KAMİL UĞURLU’YA AÇIK TEKLİF
 
Saadet Partisi Karaman İl Başkanı Halit Özel, Belediye Başkanı Kamil Uğurlu’ya, “Seçimlerde büyük düşün diye işe başladın ama maalesef şu zamana kadar Bilboart afişlerinden başka büyük düşünemedin. Sana âcizane bir teklifte bulunuyoruz.” Dedi.
 
Halit Özel’in Teklifinde şunları söyledi; “Mezarlığın yan tarafına yapacağın Camii bize göre gereksiz bir çalışma, Oraya yapacağınız Musallaya Cemaat getiremezsiniz! Şimdi ki Musallanın bile etrafında en az 4 camii olmasına rağmen bazı zamanlar yetersiz cemaat oluyor. Bunun yerine Yeşil caminin ön tarafını musalla olarak düzenlettir Sanayi yolu üzerindeki girişi de yeniden cevre düzenlemesi yaparsınız hem Merkez Camisi genişler hem de Cenaze Namazı için Cemaat hazır olur. Sayın başkanım bu ilde iki kişiden biri size oy verdi bu insanları mahcup etme ve hayal kırıklığına uğratmayın. Karaman’lı sizden Afiş değil Projelerin gerçekleşmesini istiyor.” Dedi.