SAADET PARTİSİNDEN, TÜRKİYE PARTİSİNE ZİYARET

SAADET PARTİSİNDEN, TÜRKİYE PARTİSİNE ZİYARET
Saadet Partisi Kadın kolları il başkanı Av. Zeliha KARATAŞ ve bir gurup partili Türkiye Partisine ziyarette bulundu.
Saadet Partisi, Barış ve Kardeşlik için öncelikli olarak siyasi partilere ziyaret gerçekleştiriyor. Ülkede Barışın en çok ihtiyaç olduğu bir dönemde Saadet Partisi olarak bu sürece destek vermek zorunda olduğunu söyleyen Saadet Partisi (SP) Kadın kolları İl başkanı Av. Zeliha Karataş, “Bizim inancımızda müminler kardeştir! Hangi düşünce veya ırkta olursa olsun Cenab-ı Allah bizleri kardeş ilan etmiştir. Savaş değil! Barış emrini veren yüce dinimiz bizlerden Adaleti esas alıp Barış ve Kardeşliği emretmektedir.” Dedi.
 
Av. Zeliha Karataş sözlerine şu şekilde devam etti; “İşte bu Emri yerine getirmek suretiyle “Barış ve Kardeşlik Haftası” olarak kutladığımız bu haftayı en iyi bir şekilde değerlendireceğiz.
Bu Münasebetle Türkiye’nin siyasi yolunda yeni bir hareket olan Abdullatif Şener beyin önderliğindeki Türkiye Partisi’nden başladık, İnşallah çalışmalarımız ve ziyaretlerimiz devam edecektir. Saadet Partisi olarak bütün Karaman’lı hemşerilerimizin Barış ve Kardeşlik haftasını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim. dedi.